ja jutro opadam jade do gorzowa na kielbase z cebula wtajemniczeni wiedza o co chodzi slawol jedziesz z corka ktos chce cos od bobryta jakis kalendarz albo cos smycz ramke dajcie znac numer macie
Printable View
ja jutro opadam jade do gorzowa na kielbase z cebula wtajemniczeni wiedza o co chodzi slawol jedziesz z corka ktos chce cos od bobryta jakis kalendarz albo cos smycz ramke dajcie znac numer macie
Kilka fotek z piątkowej wizyty u kolegów z "Alfaclub" Poznań i nie tylko. Cotygodniowe spoty w King Cross Marcelin. Frekwencja dopisała (pozazdrościć), warunki super, ludzie więcej niż ok, pomysłów na dalszą integracje nie brakuje więc jeszcze nie raz tam zagościmy. Byłem ja, prezes Tomasz, Impuls, Mrhiacynt, Buszmeno, Alien (wprawdzie volvo, ale może już niedługo czymś bardziej pasującym) oraz osoby towarzyszące (córki, małżonki, dziewczyny :) )
Zapraszamy wszystkich z Piły i okolic do spotkań, naprawdę warto.
Michu35, trzymaj rękę na pulsie w sprawie wiadomej (grand prix), ja zbieram już chętnych, i plizzzz niech to będzie niedziela......
P.S. Jedna fotka na wyraźne życzenie, "zajęty" sprawami organizacyjnymi, rozrywany, nasz prezes kochany Tomasz (Team Piła)
Dzięki za miłe przyjęcie.....
CDN........
heh slavol prezes jak to prezes praca 7 dni w tyg zawsze coś jest do załatwienia hehe.
temat gokatrów otwarty. dokładnie się zoriętuję co i jak i napiszę
pozdrawiam
ja sie pisze slawol mowil o co chodzil mi moze jeszcze kumpla sciagne ze szczecinka bo on uwielbia gokardy widzialem jeszcze tor w przezmierowie chyba kolo poznania na dworze 1500m tam tez zobacz ok:) ach i bez zarcikow:D praca praca PISZE JESZCZE RAZ CHCE KTOS KALENDARZ OD BOBRYTA ALBO INNY GADZET BO DZIS TAM BEDE :crazy_pilot:
i co tak ucichlo w niedzi:(ele normalnie o 15
Niestety ta niedziela odpada:confused:. Następnym razem. PREZES Jakie GOKARDY? Dlaczego szeregowi członkowie Tem Piła są pomijani w informacjach o działaniach Team'u Piła?:) Pozdrawiam.
Ja od jutra pod pozkiem siedze do niedzieli, wiec i u mnie odpadnie ;/
buszmeno tez odpada to tylko ja i ty slavol to jak steskniles a jezeli jacus chodzi o gokardy to slavol z michem dziala ja tylko wiem ze mamy sie poscigac
no chłopy to w nast niedzielę mobilizacja!!! ja będę napewno u was bo ćwiartkę trza ze slavolem zrobić. mam tylko nadzieję że będzie sucho:D
my tez :) mam nadzieje ze bedzie znowu mobilizacjia jak ostatnio