Jakby ktos był zainteresowany to mogę jeszcze przygotować ubezpieczenie na wyjazd zagraniczny od kosztów leczenia i OC dla naszej grupy.
pozdrawiam
Printable View
Jakby ktos był zainteresowany to mogę jeszcze przygotować ubezpieczenie na wyjazd zagraniczny od kosztów leczenia i OC dla naszej grupy.
pozdrawiam
UBEZPIECZENIA NA ZDROWIE też moge pomoc załatwić dobre ( ja zawsze takie brałem na wszelkie wyjazdy ) bo moja mam jest agentem...... ubezpieczeniowym :D:D:D
Bobryt daj namiar ;) - też jedziesz z "tentem" ??:D
Rzucie obaj kwotą i obmyslimy czy nam pasi :D Ubezpieczenie warto miec... moze tez od awarii auta? W koncu to alfa ...:P
Niestety odpadam. Rodzice w tym dniu robią wesele. 50 l. po ślubie. Nie ma szans by się wykręcić. Sorry.
Hej, jestem nowy na tym forum, mam kilka pytanek odnosnie zlotu na wegrzech. Jak wyglada mozliwosc noclegu na miejscu, i jakie trzeba miec dokumenty ( czy potrzebne sa paszporty jakas vineta czy cos takiego) po przekroczeniu granicy? no i oczywiscie ile autek jedzie?
lodziak 164
podobnie jak my, słowacy, czesi i wegrzy jestesmy w strefie z schengen i nie musisz miec paszportu, wystarcza te same dokumenty co w Polsce, wieniety na autostrady w słowacji bedą potrzebne, ale to wszystko w cieszynie mozna kupic na granicy.
co do noclegów to poszukaj kilka stron wczesniej, tem tez jest lista zapisanych, z tego co pamietam jest koło 25alf