Nie wiem czy ktoś tutaj jeszcze zagląda czy obserwuje. .......
Ale dzisiaj jest spot
Chętnych zapraszam na godz. 18 na stację BP w Wierzbnej , potem przejazd do Radawy na ognisko.
Prowiant wedle uznania we własnym zakresie :)
Printable View
Nie wiem czy ktoś tutaj jeszcze zagląda czy obserwuje. .......
Ale dzisiaj jest spot
Chętnych zapraszam na godz. 18 na stację BP w Wierzbnej , potem przejazd do Radawy na ognisko.
Prowiant wedle uznania we własnym zakresie :)
szkoda że wcześniej nie wiedziałem - ale następnym razem. :cool:
Na wszelki wypadek i tutaj przypomnę: http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1690781
Witam mam pytanie do kolegow z okolic jaroslawia, czy moglibyscie polecic jakiegos dobrego mechanika znajacego sie na alfach ? Jezdzilem z poprzednim autem do goscia ktory pozniej zalozyl w spolce zaklad mechaniczny w Inter-Auto ale jednak chcialbym zmienic, prosze o info, sorry za spam ale mysle ze tutaj najpredzej doradzi ktos kto jest z okolic. Myslalem nad FABER w TYWONII ale nie znam nikogo kto by tam serwisowal jakies auto.
Mogę Ci polecić mojego kolegę, który sam jeździ Alfą, jego brat jeździ Alfą i u którego ja serwisuje swoją 159 z tym samym silnikiem co Ty (mimo, że jestem z tych opierdliwych to zawsze wszystko jest ogarnięte jak trzeba). KD AUTO SERWIS Jarosław ul. Widokowa - jak wyjeżdżasz na widną górę to za tym starym sklepem w lewo, na tej ulicy jest tylko jeden warsztat.
może jakiś spot u nas w JW ?? :)
Może w przyszłym tygodniu?
Ja dzisiaj już się nie nadaje do jazdy [emoji14]
Mam nadzieję, że koledzy z postów wyżej dołączą
Owszem, nawet na ramkach.
Trochę szczerze mówiąc, zapomnieliśmy o forum, więcej dzieje się na fb.
Ale widzę, że trzeba odkurzyć temat, bo kolegów zbiera się coraz więcej.
Tydzień temu w niedzielę spotkaliśmy się pod Lidlem: było pięć Belli w tym jedna gościnnie.
Więc, jeżeli zaplanujemy jakiś spocik to będzie tutaj też
To moze i ja sie zjawie;D