bartekpartek jesli interesuje Cie V6 TB to dorzuc troche do ceny a sprzedam swoją.
Printable View
bartekpartek jesli interesuje Cie V6 TB to dorzuc troche do ceny a sprzedam swoją.
Interesuje, powoli się orientuje co i jak na rynku.. Czytuję forum itd..itd.. Napisz proszę na pw. więcej konkretów Ligar ;)..
Uparłem się na gtv i jak bardzo mi się marzy 3.0 to nie pytajcie, ale co zrobić jak fundusz się nie zgadza.. Trochę się też boję, bo z tego co czytałem piszecie, że ciężko pojeździć tymi autkami bezawaryjnie nawet jak są w dobrym stanie..
PS. Właśnie przezywam żałobę po sprzedaży mojej 147..
[MENTION=49526]bartekpartek[/MENTION] tylko weź pod uwagę, że czasem ciężko znaleźć niektóre części do 2.0 V6, choć auto od Ligara byłoby bez wątpienia pewnym autem, więc ból mniejszy :-)
A tak pozwólcie, że zapytam, czy ten silnik to jest kolejna wersja Busso, czy zupełnie inny projekt?
To jest Busso, ale już na innym bloku niż 2,5/3.0/3.2
Dziękuję :-)
Sorry za offtop ale kto z Was będzie na zlocie w ten weekend?
Chodzi o Bielsko?
W weekend mogę podjechać obadać jakieś GTV 3.2 :)
Pozdr
Tak, Bielsko....
Ja wiem o dwóch w PL. Jedna w Krk, druga w Wawie acha no i może trzecia kolegi z forum :)
Przyjedź, poznamy się osobiście ;)
Podczas pierwszego weekendu było dużo osób, ale mimo to z naszymi pojazdami było raczej biednie. Byłem tylko ja, Ligar i 2 Spidery :)
Dużo liczniejsza populacja występuje na zlotach Gtv z Alfaclubu, ale nie wiadomo, czy tegoroczny dojdzie w ogóle do skutku...
- - - Updated - - -
Natomiast jedyne Busso 3.2 widziałem pod maską szarej GT z Poznania i u czerwonej 147 GTA Sołtysa.