Wszędzie jest bajt 88, w dieslu w manualu był A8, kolega zmienił na CC i działało. Ale z ori gałka z q z race.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Printable View
kolega [MENTION=686]klag3[/MENTION] aktywowal race w 2.2jtdm 180hp prod 9.2016 i race mu dziala ale w race nie dzialaja mu manetki zniany biegow. on przerabial swoj przelacznik z usunal ten plastikowy limiter - mial jeszcze kompletny. trzebaby u niego sprawdzic zmiany w pizo2stalych typowanych bajtach proxi ni/lub porobic updaty kompow z-wiem ze ma jakieś aktualizacje niewgrane.
Jutro będę działał
Dam znać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pytanie do [MENTION=79678]kozak[/MENTION] (może innym się przyda, dlatego tu a nie na prv): jaki numer miał ten przełącznik DNA, który występował w Twoim aucie? Może 156129320 ? A przynajmniej jaki wychodzi z EPERa? Moje auto jest z 27.10.2016 i zanim się zabiorę w końcu za demolkę tych wszystkich plastików, chciałbym zminimalizować szansę na rozbiórkę "na darmo".
Edit:
W zasadzie źle sformułowałem pytanie, istotniejsza jest chyba data produkcji auta, bo zmiany przełącznika były przed 10.2016. Tak więc może zdradzisz datę produkcji Twojej Giulii?
Ok, dzięki. Może jednak rozbiorę to przed Twoim powrotem.
A co do kolegi z Włoch, to mu nie działają łopatki czy joystic też?
Mój data produkcji 22/7/2016, czyli co jeśli usunę ten plastik to możliwe ze Race zadziała na oryginalnym przełączniku? Wg. epera numer mojego DNA to: 156129320
Doprecyzujcie proszę, nie działają manetki w trybie M-Manual i tylko w tym trybie, czy tez nie można zredukować biegu w trybie D-Drive ?