A na kwiecień to do kogo i do kiedy trzeba wysłać fotke?Wysłać jedna czy więcej mozna?
Printable View
A na kwiecień to do kogo i do kiedy trzeba wysłać fotke?Wysłać jedna czy więcej mozna?
To się wyprostuj bo juz przeczytałem:P:P
nie musi pytać nikogo i nie musi być nic takiego w regulaminie zlotu. Samochód to nie wizerunek osoby jak zakryje blachy może wrzucać zdjęcia gdzie mu się tylko podoba ;) szczególnie z imprazy otwartej :)
Możliwe w prawo się nie zagłębiam i nie wiem jak by to wyglądało w przypadku jakiegoś charakterystycznego auta np. jakieś zabytkowej Alfy bo faktem jest, ze ktoś wpakował w auto sporo czasu i kasy, a ktoś wykorzystuje to dla swoich korzyści no ale jak pisałem na prawie się nie znam więc nie wiem ale jak napisałem na końcu z czystej przyzwoitości (a nawet zgodnie z regulaminem konkursu) wypadało by zapytać szczególnie w przypadku, o którym wspomniałem wyżej gdy kogoś auto jest bardzo charakterystyczne i bez problemu rozpozna swoje auto na sprzedawanym kalendarzu no chyba, że to zwykła pospolita alfa jakich pełno bo i nikt się nie przyczepi i nawet mogą być problemu z ustaleniem właściciela ;)
Pytanko mam, bo pomimo prośby nie dostałem żadnej odpowiedzi: czy wpłynęło moje zgłoszenie na kwiecień?
nikła szansa, żeby nie doszło; a to że nie dostałeś odpowiedzi mnie nie dziwi - zgłoszeń trochę jest i może Twoja prośba nie została zauważona :P
ten temat umarl czy co ze nic sie tu nie dzieje?? Oo