Ja chyba taki mam, napisz do mnie na pw.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja chyba taki mam, napisz do mnie na pw.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Mógłby mi ktoś podpowiedziec jaki jest numer wkładki przepływki do alfy gt 3.2 ?? nie moge wykrecic wkładki bo tam jest magiczny klucz chyba 6 ramienny imbus czy tam gwiazdka ??ewentualnie od jakiego auta by pasowała ? z góry wielkie dzieki i piwo :)
zyje ktos w temacie ? :)
Tak, ale co to za życie ;)
... tam jest śruba torx z bolcem centrującym
Witajcie nie jestem w 100% pewny dlatego pytam , dzisiaj w robocie przejzalem te wszystkie 41 stron xD i doszlem do wniosku ze kupie najtaniej więc http://allegro.pl/przeplywomierz-alf...194281932.html numer 0280 218 113
powiedzcie mi czy bedzie on dobry do Alfy GT 3.2 v6 ktory orginalnie ma 0281 002 533 i wkladka F00C 2G2 063 ??
Myśle ze bedzie tez tam ta sama wkładka i myślę że ze wszystim , chodzi mi o termistor :P
yyy...a kto to produkuje? :D
Napisali "markowy" co w praktyce przy tej cenie oznacza chiński. Jak jest inaczej to przepraszam sprzedającego.
chinski nie chinski nie ma różnicy , na towar jest gwarancja zobaczymy jak bedzie , pytanie tylko czy bedzie pasowal ? wypowie sie ktoś
A własnie że jest różnica. jakbyś poczytał na forum to byś wiedział że maksymalny wskazywany przepływ przez chińskie przepływki jest o około 30% niższy niż oryginały co oznacza w praktyce że silnik nie osiąga pełnej mocy lub nie wkręca się na maksymalne obroty. Kup załóż a potem bedziesz znowu pytał "co może być"
wlasnie że z tobą sie tutaj nie zgodze przeczytałem cały temat o wkładkach i forumowicze nawet przy logach z przepływką maxgeara piszą że wykresy dochodzą grubo do 1300 i że nawet sprawdzają sie lepiej niż boscha przykładem może byc użytkownik @sdero