No to Panowie zastanawiać się :) Duster zawsze możesz nie jechać :D i po problemie :D Groszek toć możem się spotkać o 15 :D na 11 do kościoła a potem spotkanko :D
Printable View
No to Panowie zastanawiać się :) Duster zawsze możesz nie jechać :D i po problemie :D Groszek toć możem się spotkać o 15 :D na 11 do kościoła a potem spotkanko :D
Dlaczego ja ostatnio mam tak mało czasu:(??? Chętnie bym się spotkał ale nie pasuje mi niedziela.
DUSTER widzieliśmy się dzisiaj przy komunalnym:)
Krzychu a czym Ty taki zapracowany ?? :D
nooo skoro w sobote jednak mam pokazy to w niedziele wypadało by siem zrelaksować więc spocik byłby jak najbardziej wskazany:D wstępnie bym sie pisał jakoś kolo 14-15 może?
jakaś rundka po mieście by sie przydała:]
Nie widziałem Cię Krzychu, byłem zajęty omijaniem dziur ;p
Ja w niedziele jak najbardziej :) tylko niewiem jak z Alfa po dluzszym postoju ..
No może być i o 14 :D mi pasuje każda godzina :D Tylko Panowie więcej więcej :D jak tak to chcą się spotkać a jak przychodzi do spotkania to chętnych brak ? :D nie ładnie :D
Choroba ja na razie się muszę wstrzymać z jazdą moją ALĄ :D czekam na pieprzone papiery akcyzy i tłumaczenia bo na tych blachach nie pojeżdżę sobie niestety, mam pisane flamastrem :D niby się zgadzają z dowodem ale nie ryzykuje :D, asz mnie szlak trafia jak patrzę i nie mogę jeździć :D, takie pytanko czy jest jakiś ala fanklub w płocku alfy czy tylko sami zwolennicy :D, może by coś stworzył :D
Drugie takie pytanko, nie znacie kogoś kto zajmuje się sprawami elektromechaniki ?? bo muszę zrobić podświetlanie zegarów bo mi nie działają niestety i wieczorami nie widzę ile mam na liczniku, był bym wdzięczny za jakieś info
O noto to szkoda że nie dasz rady wpaść, zawsze o jedna Alfe więcej :) No można coś stworzyć :D nie ma problemu :) A jeżeli chodzi o licznik to sam nie dasz rady ? W 156 odkręcasz dwie śruby i masz zegary w ręku, ale nie orientuje się jak to jest w 166 :)