sila wyzsza ;) za tydzien bede :)
Printable View
żuwik - Dzieki za przejażdżke piekna 166 (poczułem sie jak prezes na tylnim fotelu)
No i oczywiscie dziekuje wszystkim za spota ;)
Mów jej kanapa :) Tylko TV brakuje. No pro', a wiesz jakby się nią fajnie jechało na hajłeju? Tylko nie ma takich przeciążeń przy hamowaniu jak 100HP bo jest muscle carem :cheers:
Thx za kawę, następnym razem jedziemy na lepszą ;) Ja stawiam :victory: I ktoś mnie musi przewieźć tym autem, też chcę posiedzieć na kanapie :D
To byłem ja, :turtle: .
Mam pytanie za tydzień tez jest spod? gdzie tym razem? pod Tesco? W piątek chciałem przyjechać ale siła wyższa mnie zatrzymała tzn. wykładowca :(
Cała prawda i tylko prawda :D Że zapowiadają deszcz praktycznie na cały tydzień pewnie spotkamy się w sarnim stoku, godzinę ustalimy w ciągu tygodnia, ale spot na pewno będzie :)
super :) Mam pytanie dało by się tak w sobotę?
Nie. Sobota i niedziela jest zarezerwowana na zloty.Cytat:
Napisał Tom82
Spoty natomiast odbywają się w tygodniu (pon-pt). Mając jednak na uwadze, nasz czas wolny, cykliczne odbywają się w piątki późnym popołudniem aby każdy mógł zdążyć:)
Z poważaniem,
wasz kierownik: Quattro:D
aaaa-niuuuu-szkaaaa:D:D
Ty czasem jesteś śmieszniejsza niż ja:D
No przecież zostałem wybrany kierownikiem spotów. Jednogłośnie oczywiście!:P Ktoś to musi wszystko w ryzach utrzymywać hehe:)
aha, mnie oczywiście nie będzie:P
-------------------------------------------------------
Z poważaniem,
Wasz Pan i Władca: Quattro