Na championy nikt nie narzekał:]
Printable View
Zakupiłem Oximo ostatnio i od początku nie ściera dokładnie wycieraczka kierowcy, na górnym odcinku
Ja drugi raz zdecydowałem się na Negotti (z alldrogo cena ~50zł przód i ~30 tył), poprzednie w sedanie miałem 1.5 roku, jakieś 20kkm przejechane, nawet przed sprzedażą auta jeszcze całkiem sobie radziły, choc już nie tak dobrze jak na początku i troche zaczęły hałasować.
Dziś założyłem nowe Negotti do SportWagona, okazało się że mają też tylną w ofercie (np Champion o którym też myślałem nie ma, i trzeba kombinować z wymianą gumki kupowanej z metra)
Póki co tylko spróbowałem te nowe, zbieraja super I jest cisza. Dam znać na wiosnę jak się sprawują, ale po poprzednich dobrych doświadczeniach z Negotti, liczę że będą dobre.
Bosch-a nie polecam (miałem 2 razy , zaraz smużyły i hałasowały). Unipoint był za to OK (też je miałem ponad rok), ale Negotti wydaje mi się lepszy.
też mam zamiar wymieniać wycieraczki i co do przodu postanowiłem poeksperymenwać z hybrydowymi http://allegro.pl/wycieraczki-hybryd...tml#tabsAnchor ALCO ( w poprzednim fiaciku miałem i były OK, ale zwykłe).
Jednak nie wiem jaką kupić na tył do Brery. Czy to ta sama co do 159SW?
ALCI serdecznie nie polecam, nie przylegają na końcach w ogóle do szyby, po 2 miechach do kosza się nadają. ALCO to tylko szkieletowe :]
Bosche są super ale i te z ASO są dobre.
W aso są jeszcze dostępne z linea accessori komplety na przód i są one firmowane przez championa. Kto co lubi niech kupuje.
Ja już nigdy nie zakupię valeo po prostu u mnie się nie sprawdziły i tyle. Wiem że są też sprzedawcy którzy podróby sprzedają może ja takie kupiłem nie wiem ale za boscha zapłaciłem i jest ok
Pozdrawiam
Już prawie dwa tygodnie jeżdżę z wycieraczkami Motgum. Żadnych zmian, są ciche i zbierają świetnie wodę
Ja zamontowałem parę dni temu Bosche i od razu trafiły mi się dwie dłuższe trasy pełne deszczu.
Jak na razie rewelacja - jeszcze nigdy nie narzekałem na wycieraczki z tej firmy. Idealnie zbierają i cisza jak makiem zasiał.
Miałem Valeo First i słabo. Teraz kupiłem Motgumy, bo niby takie super, na forum Vectry swego czasu też czytałem, że fajne. Zamontowałem i super, cisza itd, ale kilka dni później zaczęły hałasować. I teraz jest loteria, ogólnie zbierają dobrze ale raz piszczą, a raz nie. Następne będą Alca (do tej pory używałem ich w Vectrze, zawsze było dobrze, jednak ostatnio miałem problem aby je dostać u siebie w mieście).