To i ja dołącze do tematu :P ja jako że miałem Mitsubishi Eclipse 1G, pewnie teraz miałbym Eclipse 2 G :P bo autko było super jeśli chodzi o właściwości jezdne no i też wyróżniało się na drodze :) więc dalej szedłbym w japońskie sportowe autka
Printable View
To i ja dołącze do tematu :P ja jako że miałem Mitsubishi Eclipse 1G, pewnie teraz miałbym Eclipse 2 G :P bo autko było super jeśli chodzi o właściwości jezdne no i też wyróżniało się na drodze :) więc dalej szedłbym w japońskie sportowe autka
To akurat rzecz gustu. Ja osobiście gdybym miał wybierać pomiędzy np. C5 a XM to bez wahania wybrałbym tego drugiego. Uważam, że jest dużo ładniejszy i oryginalniejszy od C5. Zresztą Citroen miał taki okres projektowania nudnych stylistycznie samochodów ale na szczęście ten czas już się kończy.
gdyby nie alfa ....... to bym pewnie jeździł Lanicą lub Fiatem albo w ostateczności Peugeotem
gdyby nie alfa to pewnie byłby jakis japoniec mialem juz dwie hondy to pewnie byłąby kolejna moze jakis accord coupe
podpisuję się pod tym, świetne auto a te poduszki nie są wcale takie drogie, fakt trzeba o nie tylko dbać i robić przegląd ale odwdzięczy się komfortem kanapy i nie będziemy czuć żadnych dziur.. moim faworytem jest w nim motor turbo CT, idealnie pasuje do tej budy:)
gdyby nie alfa to ja bym poszedł w BMW ... już miałem i RWD raje radochę z jazdy