Czy producent zostaje ten sam ?
Printable View
Czy producent zostaje ten sam ?
ale padaka do mojej 155 niema dywaników:(
A gumowe dywaniki kiedyś będą?:P
jeżeli nie ma dywaników do danego modelu to zawsze mogą się pojawić, wystarczy tylko że kolega odrysuje szablon za swoich oryginalnych i wyśle je do producenta na wzór a ten już przygotuje dywanik. Proszę o kontakt na PW każdego kto chce w ten sposób pomóc w poszerzeniu oferty klubowej :)
a dywaników gumowych nie przewidujemy :P
Napisze tu bo kolega flatbeet nie czyta privow :P
Czy temat dopasowania dywanikow do alfy 166 przed fl zostal załatwiony mam wersje z plastikiem po stronie pasazera, wizualnie na stronie producenta chyba wyciecie jest ok, czyli poprawione ale wole sie upewnic zanim zamowie.
No właśnie nie ma ale mogą być jeśli znajdzie się ktoś kto na bazie swoich oryginalnych zrobi szablon z papieru i wyśle to do producenta dywaników, jeśli znajdzie się taka osoba chętna do pomocy to proszę o info na PW, osoba ta zapłaci za dywanik dla siebie 15zł mniej :)
Ja bym zrobił, ale nie mam oryginalnych obecnie... :( Niech ktoś kto ma oryginały zwymiaruje je! :)
Koledzy może trochę głupie pytanie. Ale o co chodzi w zamówieniu z tą ŁATKĄ? Jakoś z poniedziałku ciężko u mnie z myśleniem.