najbliższe spotkanie 6.08.2010 godzina 19 naprzeciwko doner kebabu na ul. kilinskiego
Printable View
najbliższe spotkanie 6.08.2010 godzina 19 naprzeciwko doner kebabu na ul. kilinskiego
Kolega który napisał o istnieniu Podlaskiego Klubu Alfa Romeo poprosił o pomoc w niedziele 12.09.10 od godziny 16 do 20 będzie Impreza charytatywna na Węglówce i chciałby żebyśmy siępokazali i nawet jakoś wsparli całą impreze mam nadzieje że kilku chętnych się znajdzie. Wiecej info na http://www.forum.pkar.pl
do usunięcia
Wpadajcie na spota 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Wpadajcie na spota 12.11. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego.
No chętnie tylko tak jak pisałem na PKAR myślę że to znów nie ten dzień będzie:mad: Praca praca praca:P Bella jest wymagająca hehe
Moja czarna 145 sprzedana do Białegostoku na ulice Waszyngtona ;) a ja pomykam 156 srebrna sw.
Pozdro
rozumiem ze zwerbowales nowego do naszego klubu heheh??
Spot piątek 7.01 godzina 19:00 miejsce parking podziemny galerii Alfa