santi21 to chyba gdzies po 20 zaparkowała pod latarnia:) u słąwka...
mell to twoja ta jaskrawo niebieska 156?
spokojnie panowie słąwek nie jest drogi,.. na ceny cześci nie ma w sumie wpływu ale i tak u niego części wychodza jakies 10 15% taniej.
Printable View
santi21 to chyba gdzies po 20 zaparkowała pod latarnia:) u słąwka...
mell to twoja ta jaskrawo niebieska 156?
spokojnie panowie słąwek nie jest drogi,.. na ceny cześci nie ma w sumie wpływu ale i tak u niego części wychodza jakies 10 15% taniej.
Tak, taka niebieska ze spoilerem :P Dodawałem kiedyś zdjęcia w dziale Nasze Belle.
Obyś miał rację.. :P Obawiałem się, że może dużo skasować bo czytałem trochę o nim na forum i większość opinii było pozytywnych, więc może się cenić :P Ale może mnie nie puści z torbami :D Poczekamy, zobaczymy :)
a to dlaczego nie masz zdjeć w galeri na profili tam tez trzeba dodac:)
a to widziałem twoje autko w sobote byłem u słąwka na plotkach:)
no ładny kolorek masz ale... kolega nie ma klubowych ramek;/
powiec lepiej po co numer do słąwka:) przyszedł czas na rozrząd.??
nie... kolega z forum prosił mnie na pw o numer bo sprzęgło ma do wymiany i potrzebuje fachowca {browar Cie i tak nie minie}
ramki ma kolega bocian wystarczy napisać i podjechać albo na spota wpaść
Aronia Ty masz ramki bo sam przywiozłem Drobiazdzkowi od Tutiego z Zawiercia
(i znowu browar:P)
A do galerii mi się nie chciało wrzucać :P No jak kiedyś się trafi jakaś okazja to sobie sprawię ramki, ale specjalnie gdzieś po nie jechać to mi się nie chce xd
Mówcie co chcecie i tak nigdy więcej do tego Sławka nie pojadę ;)
A co zawinił? :P
właśnie tez jestem ciekawy... czasem tak bywa ze ludzie przyjeżdżają i myślą ze juz jutro beda mieli auto do obebrania a tu u słąwka kolejk jest czasem nawet sięga dwa tygodnie..