Zanim coś napiszesz to pomyśl przecież nic do ciebie nie pisałem tylko Do Maryjo , a jeśli chodzi o Maryjo jestem pełen podziwu i szacunku ponieważ sam doszedł do tego jak to podłączyć zawsze ceniłem ludzi którzy sami dążą do celu i im się udaje .Cytat:
Napisał blackalfa166
Nic nie mam przeciwko temu że opublikuje to co zrobił jego wola co z tym zrobi i to też szanuję .
Maryjo napisał
W filmie też nie ma audio takiego jak powinno być jest tylko komunikat jak jest przełączony na CD i to zaraz przed rozpoczęciem kawałka z CD hahahahaaaaa - więc nie wiadomo jak jest z komunikatami w trakcie grania muzy, na mój gust to u niego się to nakłada... co za bukiet (nic nie napisał a taki wylewny i konkretny) on się podpiął pod audio od zmieniarki i audio z VDO ma tylko jak gra mu CD jak chce posłuchać radia i nawigować to ma cisze - tyle wynika z tego filmu jak dla mnie.
Do Maryjo
Gratulacje co do podłączenia vdo Dayton jesteś na dobrej drodze , a teraz co do audio bez względu co mam włączone to są komunikaty nie podłączyłem się pod audio cd jeszcze trochę pomyślisz i będzie audio tylko w mono .
Nikogo też nie podjudzam tylko staram się wyjaśnić czyjeś wątpliwości i wyprowadzić z błędu .
Co do przytoczonego tekstu przez ciebie to jest wyrwany z kontekstu .
Jedyne co mnie interesuje to koszty jakie trzeba będzie ponieść w związku z przeróbką nawigacji w alfie .