Mam pytanko. Gdzie można znaleźć numer konta do wpłat ? I dla czego nie ma oficjalnego tematu ZLOT 2013 z lista zapisanych?, tylko taka studyjna wersja tego zlotu.
Mam pytanko. Gdzie można znaleźć numer konta do wpłat ? I dla czego nie ma oficjalnego tematu ZLOT 2013 z lista zapisanych?, tylko taka studyjna wersja tego zlotu.
Przeczytaj temat od pierwszego postu
23 osoby jeszcze nie wplacily i jakos zadna z tych osob nie udziela sie w tym watku... cos sadze ze juz nie wplaca. na liscie rezerwowej jest 20 osob gotowych wplacic ja bym skrocil termin wplat to moze sie zmobilizuja :-)
No okey przeczytałem . Ale dla czego nie ma osobnego tematu z oferta noclegów oraz atrakcji na zlocie i spisem osób które są chętne i zapłaciły tak jak to miało miejsce rok temu i wszystko było jasne i przejrzyste?? A w tym roku wszystko pomieszane z odpowiedziami propozycjami i wszystkim innym?? Czyżby to celowe zamieszanie?:)
Widac nie przeczytałeś dobrze. Tu Organizatorzy zbierają chętnych na tor.. jeżeli będzie komplet na tor beda zapisy na cały zlot.
Tak jak mówiłem, jeżeli jest ktoś na moje miejsce to go wrzućcie.
grzdylu, to że się ktoś nie udzielna to nie znaczy, że nie jest chętny. Poza tym nawet coś tam próbuje zorganizować, lecz na razie nie zaśmiecam bezsensu tematu, który już ma 41 stron.
no to organizuj...zostało Ci jakieś 8-9 dni na wpłatę bo rozumiem, że 28 pieniądze powinny być zaksięgowane na koncie u Ligara ;)
Wpłace w terminie. Nie martwcie sie. Podobnie 3voQ