Również widuję ciągle na Obornickiej. Czerwone Mito na blachach ELC. :)
Printable View
A ja to mito widuje przy blokach tbs na murawie [emoji2]
Zaraz ktoś napisze gdzie Mito tankuje, a potem ktoś inny przed jakimi zatrzymuje się restauracjami ;)
Zakończy się profilem psychologicznym kierowniczki i planem dnia...
Na to wejdzie jakiś stalker i "zostanie" fanem marki... :edziahaha:
A potem wejdzie GIODO i zamknie forum :P
Pozdrowionka, gdzie ci się spieszyło? :) http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/05/444.jpg
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
156 sw albo q4 na ramkach dziś kolo 21 przy wieży rtv, machałem ale z mini :D
Właścicielka MiTo na ELC pozdrawia również wszystkich. Dopiero zaczęłam tam pracę więc będziecie mnie widzieć regularnie. :P Ale też zwróciłam uwagę na oramkowaną szarą bellę na akacjowej. :)
- - - Updated - - -
Bo tu mieszkam :P
Od września jeżdżę regularnie po Poznaniu i nikt mnie nie widział, a teraz nagle wszyscy :D
Pozdrowienia dla kierowcy wisniowej 159 przed chwila na Wojciechowskiego. Odmachalem z lekkim opóźnieniem bo zauwazylem jaj juz sie mijalismy :)
Pozdrawiam kolegę w czarnej 147 dzisiaj około 14.20 na Dąbrowskiego. Jechałem za Tobą do Niestachowskiej :-)
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla szarej Giulii Veloce, którą codziennie mijam na Naramowicka/Serbska koło lecznicy :)
A ta dzisiaj skasowana 159 w Rosnówku to ktoś stąd?
Pozdrowienia dla 156 na PKL mijanej ostatnio na kurlandzkiej ☺️
Cos mam dzisiaj szczescie do Alf na Orla Bialego piekna Giulia QV ☺️
Pozdrawiam czerwona AR na ramkach i jej wlascicielke :) ( skrzyzowanie kuroinskiego i obornickiej) Zbyt pozno zobaczylem zeby odmachac. Pierwsze powitanie na ramkach bardzo mile uczucie :)
Pozdrawienia dla czarnej 159 SW PWA, parkujacej wczoraj okolo 17-tej na ul. Krzyzowej blisko skrzyzowania z Dolna Wilda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
05.06.2017 ok 19:00 na skrzyżowaniu Mieszka I/Słowiańska mijana 166 chyba na PPL i z ramkami :) Machałem ale chyba kolega nie widział, albo go kobieta zagadywała :P Pozdrawiam :)
Pozdrawiam <ponownie :P > oramkowana PPL, ul. Grunwaldzka, Pń :)
Pozdrawiam z Armii Krajowej osiedla http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/06/206.jpg
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam czarna 159 SW na ramkach parkujaca wczoraj wieczorem przy restauracji Rycerska i kampusie domkow w poblizu Malty.
Pozdrowienia dla 159 na PJA jadącej w stronę Wiednia. Minęliśmy się przy tej nowej obwodnicy dziś ok 13 przed Wiedniem
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj po 10:00 widziana 159 na PO z ramkami na wiadukcie przy Kinepolis :)
Pozdrowienia dla 156 SW na ramkach widzianej dzisiaj o 20.45 na ul. Podwale.
Stalem za Toba i mrugalem na swiatlach przy petli tramwajowej Zawady.
Bordowa 159 na ramkach i PO widziana 17.06.2017 przy Leroy w Komornikach :) Stałem po drugiej stronie :)
Pozdrawiam, granatową Alfę 147 (chyba, po ciemku kiepsko rozróżniam kolory) o rej. POS.... w Poznaniu o 21;45 na skrzyżowaniu al. Niepodległości i Solnej.
Ziomek ze Spidera.
;)
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, ktory przepuscil mnie wczoraj w Komornikach oraz dla kierowcy czerwonej Giulii widzianej nie przed chwila (6:50) na ul. 28 czerwca :)
Pozdrawiam sąsiada z osiedla Przyjaźni :) Załącznik 230584
Pozdrawiam biala 159 POB wczoraj na parkingu Posnanii okolo 20.20
Załącznik 230755
Pozdrawienia rowniez dla dwoch 147 parkujacych w poblizu.