I w dodatku na gasolinę. I ma silnik alfy romeo a nie fiata..... ;)
Printable View
I w dodatku na gasolinę. I ma silnik alfy romeo a nie fiata..... ;)
nio i fajnie jezdzi....no prawie fajnie hehe :) ale powoli teraz wszystko malymi kroczkami nie na hop siup jak z poprzednia :)
Załącznik 41466Załącznik 41467
no kastro gratulacje no i musze wpaść obejżeć, bo mam dość oglądania już żęchów 156;-P
Powiedział co wiedział a przyjedzie taczką na literę F....... ;)
Michu ale nie ma co ogladac hehe... ogladac bedzie mozna za kilka miesiecy jak sie nie rozpadnie :) narazie to jezdzaca kupka blachy...ladna bo ladna ale do idealu jej brakuje bardzo bardzo duzo :) Ale zapraszamy.:)
a co tam masz pod machą jakieś V czy klekot??
2,5 v6
prezes z prezesowa pragna zlozycz zyczenia vice prezesowej duzo zdrowia i pociechy z vice i jego alfy :) ps. i jak poszlo ?
a ja mialem wczoraj 2 rocznice :)
to dlatego miałeś pozwolenie na kupno auta....a ty prezes ..komurka padła czy masz kare
e chlopaki z zawieszeniem ne ma tragedii...kilka rzeczy tylko jest do wymiany i raczej to nie bedzie kosztowalo majatku...i to te kilka rzeczy tak halasuje i skrzypi a tak jest wporzo...
Michu, kazdy ma po jednym członku i chyba styknie ;p hehe A te życzenia dla viceprezesowej z jakiej okazji ? ;p
A to najlepszejszego:)
Działa nie działa?
Kastro wrzuć pare fotek tego cuda Twojego
michu dostałem koszulke...i pogratuluj twojej ładniejszej połowie od nas
za co gratulujesz ?
nie ma pogody na zdjecia.Zrobilem tylko te dwa co wrzucilem na lotnisku a teraz pada albo u mechanika jestem :) hehe
w sumie mniej niz sie spodziewalem... tuleje na tylnim stabilizatorze, tuleje tylnie w przednich wahaczach prawa i lewa strona i lewy tylni wahacz...byla jeszcze sonda ale narazie mam od kolegi slawka wlozona orginalna od punciaka :) ale dziala bez zarzutu i jest wporzo... i trzeba sprawdzic czy jakas cewka nie jest peknieta ale to sa groszowe sprawy
i przestanie skrzypiec a reszta ok oprucz sondy
zebys slyszal jak pojechalm na sprawdzenie co trzeba wymienic i wjechal na trzepaki tylem ... ja pitole cala orkiestra wymieka przy tych tulejach hehe... sonda narazie dziala od punciaka wiec jeden wydatek mniejale ta cewka tez chyba moze byc lekko walnietachociaz nie jestem pewien i slawek tez nie jak oddam mu do zrobienia tego zawieszenia to mi sprawdzi... po za tym wporzadku jakies pierdoly ale da sie z tym zyc
jakies plany na jutro??
ja jutro odpadam mam fuche dzis nieskonczylem jej :(
znaczy to nie ma zadnego spotu... tak??
Ja nie wiem ale raczej tez odpadne, moze na chwilke uda mi sie wyrwac
no to nie udalo sie zgrac :(
karolina nie placz odpoczniesz od nas za tydzien swieta pozniej sylwester to spotkamy sie po nowym roku :)
sppoko ...a spotkania swiatecznego nie robimy??
....
robimy ...sanki już mam i chomonto dla prezesa ....a piasek taki ładny że bendzie jazda aż miło
jaki nowy rok gosia napiecze placuszka i mam jechać wam złożyć życzenia noworoczne 31 w południe. no co nie dacie rady. albo w piątek 30?? czekam na propozycję. zjemy ciacho pogadamy wypijemy cherbatkę z termosu sama przyjemność zapraszam a prezesa prosze o doszlifowanie terminu. ja mam wolne do nowego roku a więc sie dostosuję do pracusiów:-)
30 moze byc bo 31 pracuje caly dzien...jestem ze i prezes tez sie postaraj zorganizowac spotkanko
vice prezes ma wolne od 24 do konca roku niech on sie czym zajmie bo mu nawet ciezko odebrac telefon
no to Vice masz pole do popisu :) dzialaj :)
to porosze o konkret ciasta się nie piecze at hok