może "warka" tam jest trochę miejsca
Printable View
może "warka" tam jest trochę miejsca
sorki, ale taki trochę nie oblatany jestem, a gdzie ta Warka, i czy aby ino chłopaki po dwa złote przychodzić nie będą ? ;)
To inaczej: spotkajmy się wszyscy na parkingu przy Hyper i demokratycznie ustalimy gdzie pójdziemy :) Co Wy na to ?
No ok jestem tego samego zdania co xofer
Może być
A moze jeszcze przed 21 jakies male spotkanie?? Bo jak ida swieta nie wiem czy bede w Wlkp:/ bo do siebie w lubelskie bede pewnie jechal:P Ale postaram sie byc. Zastanowcie sie co do spotu przed 21:)
Niestety z przyczyn niezależnych odemnie 21 nie będę mógł być
Ja mogę się stawić wcześniej tylko trzeba byłoby ustalić :)
Wonski co jest ? A 22ego możesz być ? Ja też mogę wcześniej np w ten weekend.
22 też praca, a ten weekend za bardzo mi nie pasuje
To co Panie i Panowie przekładamy na tą sobotę ?
Cześć - jako, że w najbliższym tygodniu (17-23 grudnia) będę w Koninie mam pytanko - jest ktoś w okolicach z kabelkiem i laptopem co by mi pomógł termostat sprawdzić (jakaś przejażdżka i sprawdzenie temperatur)?
Wczoraj przy -12*C i trasie 40km cały czas 2000/2100obr wskazówka temp nie poszła wyżej niż 2 kreska. Po 40km i temp na klimie ustawionej na 23* góra dół, żeby pod blokiem w Poznaniu było jakoś szczególnie ciepło w kabinie nie zauważyłem ...
Przed wydatkiem na termostat wolałbym się upewnić czy się otwiera za wcześnie czy może wszystko OK...
ja mam kabel i FESa mogę Tobie sprawdzić jak chcesz, u mnie w tamtym roku wymieniany nowy termostat, gdy mialem zawieszony temp wskazywala max 50 stopni, teraz przy tych mrozach diesel dużo wolniej się nagrzewa po około 30km dopiero dochodzi do 80-90 stopniaha a co do spotu ja mogę dzisiaj sie zresetować jak chcecie, jutro już mi nie pasuje. Dajcie znać na telefon
Widzę, że z Kleczewa jesteś ale w sumie podjechać nie problem (i tak dużo taniej niż wymienić termostat w ciemno).
Pozwolę sobie w poniedziałek na PW do Ciebie zgłosić i się umówimy na dzień ;)
przy okazji zobaczę jak to to działa i może sobie w przyszłym roku też kabel sprawię ...
i co z tym spotem???
Zostajemy z ustaleniami spotowymi na 21ego. Czyli spot 21.
Ja tam moge nawet jutro jak cos kabelek mam i kompa moge zabrac:)
Ja ten weekend tez moge. Jak cos piszcie tutaj zeby bylo wiadomo:P
no to moze byloby nas dzis z 3:D bo reszta spi
Zostajemy przy 21ym, ja dziś ściągałem kolegę Alfistę z autostrady A2 bo Alfa mu nawaliła jak wracał do Strykowa. Przewód paliwowy mu pękł i zgubił całe paliwo. Właśnie pijemy razem piwko.
Czyli spot jutro... ale o ktorej i gdzie?
Spot jutro, potwierdzać się tu ! :) Proponuje 20.00 tak jak wcześniej ustalaliśmy parking pod Hyper ( Galeria nad Jeziorem ), najlepiej przy wyjeździe z parkingu w stronę Kazimierza bo tam nigdy nie ma samochodów i spokojnie będzie gdzie stanąć. Jeżeli 20 komuś nie odpowiada to pisać, ja wcześniej nie mogę bo mam nauki przedmałżeńskie więc jak coś to po prostu do Was dojadę. Jeżeli pogoda na to pozwoli rozważę przyjazd moją bellą, jeżeli będzie mokro to pojawię się Oplem bo Alfa jest w śnie zimowym: wychuchana, wygłaskana pod kocykiem w garażu.
Hmm ... może się skuszę :) Alf zyskał nową ozdobę - w swojej genialności umyłem auto wczoraj na bezdotykówce i dziś piękne "lodowe obrazy" na lakierze :D Bałem się, że rano nie otworzę ale się udało :D
Teraz niby słońce świeci to może coś puści (ale strasznie zimno, więc nie sądzę)
Będzie miał ktoś kabel i lapka może? Bym termostat sprawdził...
PS. "wyjazd w stronę Kazimierza" to znaczy tam bliżej kina i stawu? :>
ja dam znać czy będę bo nie wiem jeszcze, bo mi się plany pozmieniały i musze też być na wigilii w straży i tam też będzie grubo, dam znać co z tego wyjdzie. Kabel i lapka wezme jak będe miał jechać.
ja moge sie pojawic, ale cos widze ze chetnych za wielu nie ma
@stereo&yago_
Tak patrze na wasze podpisy odnośnie "Auto:" i ... Wy się samochodami wymieniliście? ;)
20.00 pod hyper. Obecność obowiązkowa !
To pewnie będę ;)
jak cos zmienilismy miejsce johni beconi chorzen
i jak z tym spotem na jutro ???
i am not
Przyjemnego szumu w głowie,
Wygodnego miejsca w rowie
no i może jeszcze potem,
Spokojnego snu pod płotem,
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc drogą,
Dużo czadu i uroku