Kusisz :P A jak obalimy resztę muru kościoła, to co? ;)
Printable View
Ktoś bęfzie musiał zostawić Alfike na jego miejscu żeby było co oglądać hahah
wybieracie się w sierpniu na zlot ogólnopolski?? :)
Ja też wybieram się na dzień lub dwa...tydzień w tym okresie to u mnie bez szans...
pewnie większość osób skoczy tylko na weekend. Można zebrać ekipę i się razem karnąć:)
Ja tylko pojadę na weekend na rajd głównie :) żona pilot :)
ja na jakiś dzionek też podlece bo w lecie niestety to ja mam urwanie głowy nad morzem
Ja trochę nie w temacie jestem, powie mi ktoś gdzie będzie ten zlot?
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
ja moze wpadne na weekend, ale takie planowanie na 6 miesiecy do przodu to nie dla mnie...
gdybym mial taka robote ze moglbym na 100 procent wziac urlop to nie byloby problemu a tak to nie wiadomo co bedzie w sierpniu. dlatego pisze ze pewnie wpadne na weekend, ale przez to ze wszystko bede mogl dopiero w lipcu ogarnac to pewnie na zorganizowany nocleg sie nie wybiore, a jeszcze sie zastanawiam nad zlotem 166 :D
Ja na 100% wpadne na zlot, ale pewnie na weekend, w niedziele powrót. Tylko nie wiem czy pojade w 3 czy 4 osoby (jeden kolega jeszcze nie wie czy dostanie urlop). No i bede mógł sie pochwalić fajna rejestracją mojej Alfiny;)
pewnie też się wybiorę, ale tylko na weekend
A wiecie moze czy mozna liczyc na koszulke klubową? Bo nie powiem chetnie bym posmigal w takiej na wydziale pozniej; )
W sumie nie daleko więc pewnie jak się zbiorą wszyscy to i ja w na weekend pojadę:)
Do osób wybierających się na weekend!
Nie wiem czy to dla Was ważne... Ale proponuję ogarniać sobie nocleg w porę, bo później pozostanie Wam nadmuchanie i zakotwiczenie pontonu na jeziorze :jester:
damy rade:) zawsze można fotel rozłożyć
nie będziemy spać impreza całą dobę
jest propozycja spotu w jakiś weekend marca (termin dokładny do ustalenia) alfistów z Koszalina Szczecina Szczecinka i okolic.
Miejsce takie aby każdy miał połowę drogi. Z tego co widziałem to Płoty są spoko jeśli chodzi o sprawiedliwy przejazd ale kurde chyba tam nawet nie ma dobrej restauracji już nie mówie o jakiejś rozrywce:) macie jakieś pomysły??
Ja proponuje 15 marca(sobota) godzina między 16-18 i wtedy spotkać się po środku ale myślałem raczej o Gryficach tam więcej się dzieje, mógł bym zająć się rezerwacją lokalu później można skoczyć do centrum na plac zrobić kilka fotek lub ewentualnie zależnie od pogody zrobić jakąś sesyjkę na wybrzeżu
Gryfice 15marca mogą być jak najbardziej, tylko czy ludziom z Szczecinka i okolic też będzie ok? Bo oni wtedy mają najdalej. Jeśli pasuje im to tam możemy coś organizować. Kwestia jeszcze ile osób będzie chętna dlatego zróbmy wstępną listę. Wpisujcie się kopiując post poprzedniej osoby:
1. saybot (Tobiasz)
Ja ostatnio dojechałem ponad 100km to myślę że też dadzą rade zapakują się po 4 osoby w auto i goł :)
1. saybot (Tobiasz)
2. dawid_156_sw
Ja prawdopodobnie będę startował do was z Koszalina to można 'watahą' pojechać ewentualnie żeby było taniej Saybot mnie weźmie na linkę, a na poważnie jestem na tak, zagadam z ziomkami z miasta zobaczymy co powiedzą, jutro dam info co z nimi
1. saybot (Tobiasz)
2. dawid_156_sw
3. Lenix
edit, ewentualnie jeśli lokacja jest jeszcze do przedyskutowania to jest jeszcze Drawsko pom.
Jeżeli godzina będzie dość wczesna to będę. W sensie 16 jest ok ale 18 to ja już muszę być w Szczecinie.
nie spamować tylko dopisywać się do listy:P musimy wcześniej wiedzieć czy w ogóle w tym naszym stagnacyjnym województwie warto coś organizować.
Określcie orientacyjne godziny spotu, to ułatwi organizację :P
no propozycja padła godz. 16-18 ale może większość będzie mogła wcześniej lub później to jeszcze dynamicznie może się zmienić. Na razie rozważamy dzień 15marca.
Ja tego nie widzę w miejscowości która jest malutka i nie ma gdzie pojechać. W sumie w Koszalinie tez nic nie ma ciekawego ale coś można skombinować. Ja niestety spasuje z wyjazdu tego. A czekam Lenix na wakacje i jak zorganizujesz coś nad jeziorem :) Podobno u Was są jakieś narty czy coś na jeziorze :)
Ja też mówię PASS w tym terminie ;)
nie miejsce czyni spota:D ale za dużo chętnych jest ze szczecina więc musimy rzeczywiście znaleźć inne miejsce bo się nie pomieścimy w gryficach czy drawsku. Porażka
Chyba pozostaje nam podłączyć się pod północ.
Mysle ze szczecin jest wygodny i nie chce mu sie jechac :)
Raczej jak już zaplanować jakiś regionalny spot to z jakimiś atrakcjami bo na godzinę czy dwie to się nawet nie opłaca jechać. Można pomyśleć o jakieś miejscowości gdzie jakoś uatrakcyjni się większy spot, pójdzie się do jakieś restauracji, coś zwiedzi grupowo, kiełbachę z grilla wciągnie, albo jakieś kajaki cokolwiek :) ale jechać pół województwa na godzinę to nie dla mnie.