Sprawa juz zalatwiona wiec nie bede odpisywal ci na prive,
mnie w czwartek rowniez nie bedzie bo bede juz wygrzewał sie w Egipcie :P
Sprawa juz zalatwiona wiec nie bede odpisywal ci na prive,
mnie w czwartek rowniez nie bedzie bo bede juz wygrzewał sie w Egipcie :P
zrozumcie mnie sesja :D sorry za zaniedbywanie tematu i wogóle :D mnie tyż nie bydzie niestety projekty i projekty i projekty :D
Też mam sesję :D I nie ma lekko... eh.. pociąć się idzie... Ale postaram się pojawić, może tym razem się uda..
Coś temat umarł śmiercią naturalna :)
;)
bo nie ma zawodnika na 199,9
:lol:
łyknął bym Cię jak chciał :D hje hje :D
Mnie dziś nie będzie (Koko koko euro spoko) i w ogóle brzydka pogoda :D
a chciałbyś gdybyś mógł ...
hje hje hje
A będzie kto w ogóle? :P Bo nie wiem czy się wybierać jak się wyrobię czasowo :) A chętnie bym się z szanownym towarzystwem spotkał, po kopał w opony i coś później zjadł w KFC :P :D
Ja dziś odpadam ;/ chyba że cudem ogarnę cały materiał na egzamin jutrzejszy :P
A tam, ogarniesz :D Egzamin nie zając, nie ucieknie ;P Ja w poniedziałek mam zerówkę z fizy, a w mojej głowie też zerówka :D
- - - Updated - - -
Czyli dzisiaj nie spotujemy? :D no trudno :P
Temat do góry,
ale ja niestety odpadam w tym tygodniu :), może za 2 tygodnie się uda :)
A ja się zapytam w tym temacie bo sporo nas jeździ na LPG w końcu :P Ma ktoś przejściówkę do gazu na Austrię? :D Tą do tankowania? takie pytanko z ciekawości ;] Pozdro!
hmmm lekka kapa ;/
w zimę gdy nic nie było to potrafiło się zebrać 10 samochodów, a teraz wygląda na powtórkę z zeszłego roku :/
Hitman, rozkręć spota :P, to może wpadnę za tydzień w czwartek po pracy :),
Ja chętnie rozkręcę, ale jak sam będę mógł przyjechać :D Bo póki co to ciągle coś mam, albo uczelnia, albo praca....
No coś porozwiewalo ludzi, mnie też nie ma, ale ja mam wytłuaczenie - L4 :) i do tego Alfka rozkręcona, ale obiecuję że na poczatku lipca już będę, może nawet 5 dnia miesiąca się pojawię pod GO Sportem.
Pozdrawiam i udanego spotu życzę, a Wy kończcie te sesje ile można sie pierdzielić z egzainami, na polibudę uczęszczacie ??? :)
Haha, no jakbyś zgadł :D Polibuda przeca... transport... Ale chyba i tak jeden, albo dwa egzaminy zostaną mi na wrzesień...
Dobra Panowie i Panie w tym tygodniu spotujemy coś czy nic ?? Widzę że entuzjazm opadł w temacie a szkoda szkoda
Ciao! Właśnie ,właśnie tak jak bocik mam nadal L-4 i ... niby czasu więcej a jednak zawsze coś jest (do roboty ) Zaprosiłem na spota nowego posiadacza belli 2.0 Jts a gość zna się na lakierach bo pracuje i miesza tak by było ok.Wreszcie mam pomalowany zderzak przód i ... małe dodatki - więc wypadało by się tym pochwalić. W tym tygodniu mam co robić ,ale na następny czwartek - kto wie !?! Pozdrawiam wszystkich :D
Pietro, to mam nadzieję że zobaczę Twoje lakiernicze niespodzianki :) musisz się pochwalić jak będziesz i ja będę :D I będę miał w takim razie w tym temacie pytanie też do Ciebie ;) Pozdro!
[QUOTE=hitman047;904025]Pietro, to mam nadzieję że zobaczę Twoje lakiernicze niespodzianki :) musisz się pochwalić jak będziesz i ja będę :D I będę miał w takim razie w tym temacie pytanie też do Ciebie ;)
Ok -hitman .Do następnego czwartku.Załącznik 59823 I aby się wszyscy nie pchali :stop:
To jak zdzisiaj ? Pisze się ktoś na wieczór czy nie ?
Ja dziś odpadam, od rana w robocie do tego 21.00 musze być w M-ce to mi się nie opłaca, za tydzień byda
Ja chętnie przyjadę dziś ale Kowal159 jak mamy sobie we dwóch postać to się nie opłaci raczej
Ja dziś też odpadam bo wyjeżdżam na weekend :P
Bum Bum Bum*:D ileż można sie uczyć i robić projekty ?? Uwaga Uwaga w czwartek jest Spot najprawdopodobniej :D także otwieram liste podciepuja temat do góry jo sie zjawia :D bo już dawno żech nie był :D*także w[isywac sie wpisywać
a i zracji tego że jest półfinał to proponuje spotkać sie tak koło 19.00 do 21.00 zawsze 2 godzinki i można na meczyk pojechać :D
Hans bardzo dobry pomysł z tymi godzinami mnie pasuję jak najbardziej z racji tego że jeszcze na 22 do pracy musze jechac
Ja na bank muszę patrzeć na meczyk :D Nie jestem kibicem co prawda, ale grają Włochy vs Niemcy!! To trzeba oglądać :D Mecze Poloków niedorobów można było mieć w życi, ale ten mecz trzeba obejrzeć :D haha :D
tak ale ja sie pytam hitmann kto bedzie a nie czy mecz warto oglądać :P hahaha :D ale swoją drogą mecz bedzie zajebisty
No ja raczej z racji meczu nie będę jednak :D
Ja wpadnę w czwartek :)
Jo raczej byda, ino niech ekYpa się zbierze
spoko jakaś ekipa sie kroi puki co Tylko Hitmann tym swoim 2.0 niedojedzie do dom na mecza :)
Wpadne! :)
Ja tez bede :D walic cale euro :PP
Bo ja ostatnio jeżdżę powoli i spokojnie :P
A poza tym się umówiłem już ;P
ja ja hitmann niestać Cie poprostu :P hahaha umówiony na obniżke paliw ?? :D
Jakby mi mama tankowała to by było życie... :P Po prostu ostatnio oszczędzam Alfinkę :P Bo czeka ją wyjazd do upalnej Itali :P i musi być w pełni sił :D Więc nie chce przed samym wyjazdem obrócić panewki.. :D
A przy okazji - udało mi się zejść do 11 litrów na 100 :D hahaha :D
łuhuhu mi mama nie tankuje także niewiem do czego te insynuacje. tak tak hitman tak se to tłumacz :D
Ciao! Właśnie te tankowanie !?! No ale cóż - coś kosztem ... ale wrażenia nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezapomniane :)))))) .Wszystko będę robił aby przyjechać - mam ostatnio dużo roboty ale - jak tylko się chce to wszystko est możliwe ;)