pozdrawiam :D
Printable View
przypominam ze mrugający mercedes sprinter ( kontener ) oklejony naklejkami "KOLPORETER" to ja a nie żaden idiota :)
---------- Post dodany o godzinie 21:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:01 ----------
ps machać lub mrugać jak mnie zobaczycie będzie miło :)
Pozdrawiam wszystkie widziane alfy w tym tyg, a zwłaszcza te które pamiętam :D : czerwona 145 KR....na Wysłouchów w środę przed 19, oraz czarna 156 tam tez i o tejże porze :). Pozdrawiam też właściciela "ciemnozielonej" 156 KR.... widzianej wczoraj na Małej Górze ( mały apel: podwieś sobie linke ręcznego bo na muldach nia wleczesz po ziemi)
Pozdrawiam grafitową Alfe MiTo .... widzianą dzisiaj na parkingu przy targowisku w Tychach :)
Pozdrawiam kolegę w bordowej 156 KCH z którym jechaliśmy razem dzisiaj A4 do zjazdu na Alwernię.
ja pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj w sosnowcu przed południem :)
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 lub 166 sprzed liftu :) co się wczoraj ustawił za mną na pierwszych od Krakowa bramkach na A4 ok 15 30 :) blachy chyba jakieś śląskie były.
kto jezdzi granatowa Gtv na ramkach pod KA?
Pozdrawiam _tomka_ widzianego dziś o 2;00 nad ranem na rondzie pomiędzy tesco, a realem.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146,
Widzianego wczoraj koło 15 na Autostradzie A4 (kierunek zachód) - jakieś 100km przed Wrocławiem
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy GT (rej. SH...)- prawie taka sama jak moja- widzianego na skrzyżowaniu przy Wesołym Miasteczku:)
pozdrowienia dla ciemnej 147 na klubowych ramkach, widzianej dzis przed godziną 9 na drodze z krakowa na liszki, niedaleko przejazdu pod obwodnicą krakowską. Pomachałem, ale niestety żadnej reakcji :(
Pozdrawiam jamrozw-a widzianego dzisiaj w swojej pięknej MiTo na skrzyżowaniu mazańcowickiej i komorowickiej:) Pomachane odmachane:)
kto wczoraj o 21 pod realem w tychach spotowal dwoma 156 sw (srebrna i blekitna)?
Zapomniałem podziękować ciemnej 156 na ramkach z anteną od CB, która puściła mnie ładnie kiedyś na skrzyżowaniu po dość długim czekaniu na włączenie się do ruchu ;d (długa|kleparz z alejami).
wczoraj i dzisiaj spotkanie z hobbit666
dzieki jeszcze raz
.Cytat:
Napisał Lopezius
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
w zasadzie to cie rozumiem ja teraz też nie kiwne zadnej 156ce w krakowie BUHahahahah
dziaduuu
rufiki, a co Ty tak odgrzebujesz co jakiś czas posty stare jak świat ??? :confused:
Szczerze mówiąc nie wiem teraz co mam myśleć i jak odebrać to co napisałeś. Ja pisałem posta którego zacytowałeś w formie humorystycznej, o czym choćby mogą świadczyć "ślady tekstowe" po emotikonach.
Wyjaśnij bliżej co masz na myśli i co Cię gryzie ...
Izane, rozumiem, że przed wypłatą jesteś :D
a hobby takie mam :) oczywiscie humorystycznie :P"
(podkreslam tylko ze nie wazne kto jaką alfe ma czy wielka czy mała jak to ziomki z krakowa określili )
pozdrawiam tych których jeszcze nie pozdrowiłem wracajac do tematu :)
a ja pozdrawiam alfę 156 garantową na rej SJ... widziana pod KMP w Mysłowicach, zaraz obok niej biała Mi.To na SK....., potem na wysokości kościoła ewangelickiego srebrna 156 na SM 45.... (!!) i na sam koniec garantowa 147 na TKI..... widziana na ul.Katowickiej dwukrotnie :)
Wiec... prześladują mnie 147-emki :D czerwona KR.... na Wielickiej, srebrna KR... ale nie pamietam juz gdzie widziana, i jeszcze jedna srebrna chyba KMY... na trasie Gorzkow-Siercza. Ukłony
Pozdrawiam czerwoną 145 widzianą przedwczoraj na DK1 w godzinach wieczornych ... od Czechowic do Kobióra jeszcze chciało mi się Ciebie gonić ale później jakoś odpuściłem bo chyba silnik 1.4 jest za słaby na takie potyczki teraz tylko zastanawiam się jaki Ty tam miałeś silnik;) Oczywiście pozdrawiam panią w srebrnej 156 widzianą na ulicy Oświęcimskiej w Tychach. PS Śliczne felgi miała pani w tej swojej belli;)
Pozdrawiam czerwoną 147 SG (stylizacja GTA :)) za którą jechałem od ulicy Toszeckiej do Placu Piastów, na tylnej szybie miała mała naklejkę alfaholików. Oraz 166 czarną też na tej samej trasie. Jechaliśmy w 3 kawałek potem każdy się rozjechał ;)
Ja pozdrawiam Gtv-kę widzianą na parkingu Solvay Park :-) na klubowych ramkach była :D
Niech się przyzna kto stał dzisiaj 156 ver. Cadamuro przed 15 pod Galeria Kazmierz? Fajnie wyglądała z tyłu, ale przód mi tylko w lusterku śmignął ;/
Srebrna chyba Gtv na nr KR.... ,klubowe ramki, stała w Pawlikowicach "pod krzyżem", zapewne w odwiedzinach :) pozdrawiam
A ja pozdrawiam wszystkie Alfy które non stop mijam gdzieś jeżdżąc po Bielsku a żadna nawet nie odmacha :/ (a tyle ich tutaj jest ;))...
pacioooo mozliwe ze ta czerwona 145 to ja;pp bo jechalem wtedy z chlopakami i mi sie troche soiechalo;pp a ja mam seryjnego boxerka 1.6 tyle ze glowice po planowaniu;pp a co do pozdrawianaia to mnie juz reka boli a nikt mi nieodmachuje poza starszym dziadkiem w 159 ktory mi pokazal palec pukajac sie w lep;pp
Dzięki pafcioooo :D ostatnio jak Cię minąłem to nie odmachałem wiec teraz:D
ROCKY dzięki za miejsce bo ciężko wyjechać o tej godzinie ze stadionu:D pozdrowienia:agree:
dziś tzn. w piątek 147 na blachach SBL w okolicach hotelu tychy koło południa :D
pozdrawiam kierownika:D
Pozdrawiam granatową (?) BMW z ramkami klubowymi ;) stojącą wczoraj na Reymonta pod AGH ok. godziny 16 :P
pozdrowienia dla czarnej GTV która dziś kolo 18 jechala za mna z reala do ul. pilotów ;)