czarne mondeo - wczoraj - wyjazd z Tesco ok. 17 :)
pozdrowienia Artur i dla małżonki ;)
Printable View
czarne mondeo - wczoraj - wyjazd z Tesco ok. 17 :)
pozdrowienia Artur i dla małżonki ;)
Cześć
Dzięki.
Dziś też mało bym Cię nie "przegapił" bo odruchowo zwracam uwagę na te oramkowane belle, a twojej jakby czegoś z przodu brakowało :D
Do następnego spotkania :)
a co tu tak cicho
upupup!!!!!!!!!!
Siema, robicie jakieś spoty w Gliwicach? :D może bym się pojawił :D
A może jakiś wspólny wypad na karty, paintball laserowy albo prawdziwy puki śniegu nie ma. Albo co kto proponuje :)
Spoty są w piątki, ale teraz przenieślismy je do Katowic ;-)
Serdecznie zapraszam w piątki do galerii Katowice od 19, poziom -2 sektor A1( kierunek multikino, różowe strzałki)
Pozdrawiam
spoty sÄ… w czwartki
teraz i zawsze były w katowicach
:-)
pozdrawiam
W dodatku nie od roku a od dobrych kilku lat ;)
W piatki spotyka sie ar gs
Co za różnica kto się spotyka?! Ja też jestem z okolic Gliwic i co? Każdy jeździ gdzie chce, a wy zaś macie jakiś problem natury osobistej, ino mnie w to nie mieszajcie. Kolega zapytał to odpowiadam.
Ciekawi mnie tylko dlaczego na żywo żaden z was nie jest taki mądry... :/
Seba kto się uważa za lepszego zostawię dla siebie...
I jakoś nie mam problemu z tym jak ktoś wspomni na fb o tym kto jedzie na ćwiartki w czwartek. Sama nawet byłam chyba że 3 tyg temu, tylko spotkałam się ze znajomymi z ffp.
Pozatym najwięcej do powiedzenia zawsze mają Ci których tu nie ma...
A kolega jak będzie chciał to i piątek przyjedzie, tak jak inny na ramkach ah i należących do tego klubu, nikt nie ma z tym problemu, w przeciwieństwie do Ciebie.
Pozdro!
Chłopaki nie wiem czy moje pytanie wywołało taką burzę ale wyjaśnię. Jestem z małopolski, jednak obecnie studiuję i mieszkam w Gliwicach więc po prostu zapytałem czy nie byłoby problemu wpaść do was na jakiś spot :) jeżeli coś nie tak to śmiało mówcie, przecież żaden problem :D pozdro
Ja problemu nie mam, zapytałeś to odpowiedziałam ;)
Mnie się po prostu zdaje że forum jest dla ludzi i skoro ja Tobie proponuję żebyś wpadł do miejsca X a kolega na mnie "krzyczy" że forumowicze ah spotykają się w miejscu Y i mnie wyrzuca, to świadczy tylko i wyłącznie o nim :-D
Jak dla mnie temat jest skończony.
Jak masz coÅ› do powiedzenia to w temacie siÄ™ wypowiedz.
Tyle.
uuu !!!! nareszcie temat ozył !!!
co to za spiny ? co za roznica czy spoty są w piatki czy czwartki ? przeciez to spoty alfistów !
Ozi ty łobuzie ;)
U nas spoty odbywają się w zasadzie cały tydzień (bez niedziel), tyle że w... PIT STOPIE.
Przyjeżdża się kiedy chce, albo musi - a wyjeżdża kiedy chce, albo - zazwyczaj - kiedy Ozi lub Darek pozwoli (zwłaszcza jak auto zaparkuje na podnośniku). :P
We czwartki i piątki - faktycznie są spotkania w Katowicach (co daje okazję, powód - jak kto woli śmignąć A4) - pierwsze z dłuuuuższą tradycją, w towarzystwie spotów innych marek (przynajmniej tak bywało), drugie świeższe (niestety nie byłem) - ale myślę, że równie atrakcyjne, skoro możesz tam spotkać organizatorów tegorocznego MEGA-Spotu (gliwickiego tym razem), zakończonego sukcesem bicia rekordu Guinessa w ilości AR. Wybieraj, choć nie musisz - możesz spotkać się tu i tu - jak napisał Ozi :)
Zauważam ostatnio w Gliwicach (tym razem nie myślę o PIT) całkiem sporo alf oramkowanych AH, w większości 159, ale mało kto - właściwie nikt (przynajmniej od kwietnia tego roku) tu nie zagląda, a na pewno nie odzywa się. Szkoda.
Oooo widzę temat ozyl :) trochę śmieszy mnie ta wasza spina o te piątkowe spoty ale mniejsza o to, bo widzę ze to nasza Śląska kość niezgody.... Betina napewno wpadnę do Was w piątek... ale chodziło mi głównie o to żeby wspólnie spędzić aktywnie czas. I jak dla mnie nie obchodzi mnie czy ktoś jest z AH, AR GS czy VW...
Piotrus daj znac czy napewno w piatek bedziesz to chetniej wpadne tez .
ARCHI ty to juz na spocie (w pit- spocie)dawno nie gosciłeś
a tak serio to warto by sie było spotkac np nad stawem w knurowie z stara gwardią ,DADASIEK ,WIEDZMAK ,ARCHI ,.....
W piÄ…tek rano Ci napisze to siÄ™ pokulamy i ewentualnie obgadamy temat stawu :) :)
Z tym wyżej rozmawiałem przez Tel. Dzisiaj i faktycznie lipa sie dzieje widzę sam po sobie człowiek więcej siedzial na forum niż spal w nocy .stare czasy były fajne czasy gdzie leciało sie w jeden dzień do bielska tych potem na kopiec a kończyło się na mopie przy a1 juz chyba nie wrócą. Pamiętać musimy o jednym pasja łączy nie dzieli nie ważne kto gdzie mieszka komu kibicuje czy je stejki czy roślinki 2 magiczne słowa alfa Romeo. Ruszymy cos ten Śląsk ?
Polać mu :) [emoji14]
Sam sobie musze polac bo Ty do mnie juz 4 mc sie wybierasz na szkloí ½í¸‰
- - - Updated - - -
Sam sobie musze polac bo Ty do mnie juz 4 mc sie wybierasz na szklo
Nie KuÅ› nie KuÅ› bo do pracy jutro nie wstaniesz [emoji14]
I temat znowu umarł... :)
Bo jedni grzecznie informujÄ… i zapraszajÄ… a drudzy skutecznie odstraszajÄ… [emoji6]
Hehehe :)
Pół 2016 roku minęło i żadnego wpisu, nieźle :confused:.
Dawniej oramkowanych Alf po Gliwicach/Knurowie nie śmigało zbyt wiele, ale przynajmniej wątek jakoś istniał.
Teraz co druga ma ramki i nic. Szkoda.
No to trzeba jakoś rozruszac towarzystwo. Może jakiś grill lub inna forma spędzenia czasu w fajnym gronie? :)
Ja jestem za. Nie wiem kiedy się wam uda zebrać wiecej osób. W przyszłym tygodniu jade na urlop.
LG G4 + Tapatalk
Czy któryś z Kolegów z okolicy był by tak miły i przy :beerglass: zrobił by u mnie osiowanie. Dołożyłem tempomat i jeżdżę już od prawie roku z mrugającym wyświetlaczem.
Ja mam Vag kll i elm 327 oraz pełna wersję MES tylko nie robiłem tego jeszcze.
LG G4 + Tapatalk
Tak Masz rację, zapomniałem, dołożyłem jeszcze sterowanie radiem z kierownicy. Priv poszedł
Od dołożenia sterowania radiem z kierownicy też nie powinno migac :)
Na 100% więcej nie dokładałem :) Teraz pamiętam, jak podpoiłem sterowanie radia licznik zaczął migać. A, że robiłem to za jednym zamacham to mi się pokiełbasiło. Próbowałem osiowania komputerem od magneti marelli ale okazało się, że włosi robią słabe komputery do włoskich aut i nie dawał rady.