Pozdrowienia dla srebrnej 147 FL CB widzianej w Lubaniu jak mijałem mignąłem kierunkami
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 147 FL CB widzianej w Lubaniu jak mijałem mignąłem kierunkami
rob69 tak to byłam ja i również pozdrawiam :)
Dwie 159 :) jedna na Sienkiewicza skrzyżowanie z reja od jakiegoś czasu ją tam widze jak parkuje czarna SW. i kolo astry miedziana 159 :) przy pizzeri BRAVO ;) pozdrawiam
Proxim widziany na moście koło hotelu piast opole:D
Granatowa 159 rej. DW ...AY wczoraj na parkingu TESCO UL. długa :)
Wczoraj w Świerzawie koło 16 w ostatniej chwili zobaczyłem klubowe ramki na Alfie zdaje się 145 lub 6, ciemny kolor, nie zapamiętałem nic więcej bo za późno się zorientowałem :P To był ktoś z forum? :)
Pozdrowienia dla mijanej dzisiaj ok 15:30 na trasie w okolicy Miłosnej czarnej 147 (chyba, bo nie wiem czy dobrze dojrzałam). Z odpowiedzią na awaryjne nie zdążyliśmy, bo ja gapiłam się na ramki, a mój M ma std spóźniony refleks :rolleyes:
Pozdrowienia również dla innej, ciemno szarej 147, której kierowca powinien zmienić proporcje tego co pod czaszką, do tego co pod nogą, bo miejsce do wyprzedzania kolumny aut znalazł sobie akurat w jednym z najgorszych miejsc na trasie Lubin - Wrocław (i odwrotnie, jak ktoś woli :))
To samo tyczy się "cisnącego' za alfą mercedesa.
Pozdrowienia dla Kolegi SHEMAGONISH dziś na 1-ego Maja w DZA :)