Fatalna sprzedaż Alfy Romeo. Co się dzieje?
Faktycznie. Stelvio Quadrifoglio nic a nic ze sportowego sznytu, zero emocji. Za to Mazda 6 z zamulonym wolnossakiem, którą każdy objeżdża jak chce zapewni duuużą dozę sportowych emocji [emoji23]
Kręcenie Mazdy wysoko nadal nic nie da, bo to zupełnie nie jedzie. Nie brzmi, nie jedzie, walorów sportowych tyle, co w Multipli, a jako sedan znacznie inna pakowność, niż Giulia [emoji2957]
Pierwszy lepszy liftback zabija tą tandetę użytecznością. Szybciej Mazda zardzewieje, niż zapakujesz się tam niczym w Superbie. Nie mam nic do Mazdy, ale jak patrzę na 3, 6 czy CX5 to wiem, ze to najbardziej przereklamowane auta w branży.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fatalna sprzedaż Alfy Romeo. Co się dzieje?
Cytat:
Napisał
FXX
Z Tonale wtopa. Z Giulią też była wtopa - zaprezentowali w 2015, a potem klienci musieli czekać rok na samochody w salonach. Rzeczywiście, sztab niegłupich ludzi to musiał wymyślić :)
Marka jakoś żyje. I to "jakoś" to świetne określenie tego stanu, co chwilę robi wielkie zapowiedzi, potem wprowadza jeden model z śmieszną gamą silnikową i dużym opóźnieniem. To już wróżby Macieja są bardziej prawdopodobne niż zapowiedzi sztabu ludzi z tego koncernu :)
A czy umrze oczywiście, że nie wiemy, ale już jedną markę, o równie świetnej historii w motorsporcie, praktycznie uśmiercili, a Stellantis może nie być już tak pobłażliwy.
Z tobą to jak z każdym wujkiem Januszem, co to na posiadówie po kilku głębszych załącza mu się tryb ja wszystko wiem najlepiej. Faktycznie, byłeś jedyny, który wiedział, ze należy to auto szybciej wprowadzić. Zastanawiam się jak można taka tajemną wiedzę nabyć i tak długo być w jej posiadaniu.
Szkoda, ze ciebie nie było w sztabie Alfy w 2014 r - pewnie byś podpowiedział, żeby szybciej to auto wprowadzili na rynek. I wyszedłby sukces. Ewentualnie szkoda, ze siedziałeś na forum jak upadała Nokia, HTC,
Saab czy Kodak - tez pewnie do odratowania z twoja wiedza i timingiem biznesu. Ze tez takie talenty biznesu się marnują pod tajemniczym nickiem FXX [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk