Ja chłopaki jadę na 100% ale przez Jurków bo mi najbliżej :) Ewentualnie można sie syknąć gdzieś na Zakliczynie czy Wojniczu no chyba, że pojedziecie jeszcze inną drogą :)
Printable View
Ja chłopaki jadę na 100% ale przez Jurków bo mi najbliżej :) Ewentualnie można sie syknąć gdzieś na Zakliczynie czy Wojniczu no chyba, że pojedziecie jeszcze inną drogą :)
Ja sie z Gniewkiem ugadam i pojedziemy. Droga mi obojętna. Najlepiej zeby było mało dziur ;P fajnie, ze sie nas zbiera wieksza ilośc. Dopisujecie sie do listy.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
1. YoMen
2. Dejot_ns
3. Trebor
4. Matek1989
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mi to obojętne byle duzo dziur nie bylo. Droga Nowy Sącz - Jurkow - Wojnicz przyzwoita. Zawsze możemy się spotkać na tej stacji paliw w Zaliczenie. Chyba, ze proponujesz Belfer lepsza trase ;)?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Tak jak pisałem wybiorę się chętnie ale pod warunkiem że mały będzie zdrowy, dzisiaj chodził zakatarzony ale może do niedzieli będzie lepiej (oby).
To moze my tez gdzies dolaczymy z Bochni po drodze i pojedziemy wieksza iloscia co wy na to ??
a gdzie wam bedzie dobrze ?? bo jaka trasa pojedziecie przez Brzesko bedziecie leciec czy nie bardzo ??