Noooo... słabo to wygląda.
Printable View
Noooo... słabo to wygląda.
rozebrać i sprzedać na części żeby zamortyzować sobie zakup a skorupa na żyletki.
Panowie daje sobie jeszcze chwilę czasu jak nie to zaproszę was na wielką wyprzedaż 155 V6
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
[MENTION=2993]marshall[/MENTION] bierz moje 8v, zrobisz sobie przekładkę, resztę gratów spieniężysz :) Z racji nadchodzącego sezonu zimowego schodzę z ceny bo bordową już rozbieram do napraw i nie będę miał gdzie trzymać srebrnej.
Do końca weekendu jak ktoś coś potrzebuje to proszę pisać na priv silnik V6 środek materiał elektryka...
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Edit
Karta pojazdu dowód rejestracyjny polisa OC jest
Auto odpala jeździ
Fotele pełna elektryka
Kiera gałka drewno
Panel klimy sprawny
Decyzja stateczna o sprzedaży na części? Jeśli to oryginał i nigdy nie była robiona blacha, to może warto jednak powalczyć? Sam swoją miałem w niemal takim samym stanie i po przejechaniu się na blacharzu odbudowałem ją własnymi rękami. Aktualnie składam ją do kupy i czuję, że było warto (choć trwało to rok). Wysłałem priv jeśli jednak pójdzie na części.
Ja też mam Vkę w 155 i idzie do rozbiórki. Naprawa podłogi jest opłacalna tylko wtedy gdy robi się to we własnym zakresie
Andrew polift w V6 to już biały kruk jest . Łatwiej kupić Q4 niż poliftowe V6 . Nie warto jej uratować?
Narazie jeżdzi ale stan podłogi jest tragiczny, żebym miał umiejetności spawalnicze, garaż i czas to napewno bym ratował. Brakuje mi wszystkiego co napisałem więc jak sie posypie całkiem wtedy idzie do rozbiórki najlepiej żeby to wydarzyło sie na wiosne a i tak baba będzie zrzędziła że grata trzymam na działce