Witam, mimo że na forum jestem już kilka lat dopiero teraz przyszedł czas na zakup pierwszej Alfy, jeśli ktoś z was jest w stanie sprawdzić czy są jakieś informacje na temat ZAR94000007171370 będę wdzięczny.
Printable View
Witam, mimo że na forum jestem już kilka lat dopiero teraz przyszedł czas na zakup pierwszej Alfy, jeśli ktoś z was jest w stanie sprawdzić czy są jakieś informacje na temat ZAR94000007171370 będę wdzięczny.
Cześć,
czy mógłbym prosić o sprawdzenie historii uszkodzeń oraz przebiegu nr VIN zar94000007386407
bardzo dziękuję
Dominik
Cześć, ostatnio bardzo spodobała mi się Giulietta a że mój stary opel już swoje lata świetności ma za sobą rozważam kupno Alfy. Czy wykorzystując swoje doświadczenie możecie mi poradzić w jakim przedziale cenowym szukać i jaką wersję silnika benzynowego wybrać (nie planuję lpg). Ewentualnie może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców godnych polecenia.
Proszę również o ogólne uwagi, wady, zalety jakie zauważyliście przy jej eksploatacji.
Witam wszystkich.Mam pytanko czy może ktoś oglądał tą Alfę z linku i może coś na jej temat napisać.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#1533b994b8
Już nie mam zdrowia jechać i oglądać kolejne cudo super nowe bezwypadkowe.Proszę o jakieś konkretne info i pozdrawiam.
Hej
Czy mogę prosić o sprawdzenia VINu ZAR94000007197458
Z góry wielkie dzięki
Jedna osoba sprawdzała to auto (ZAR94000007197458) i malowany był cały prawy bok. Miernik wskazał również szpachlę. Właścicielka mówiła o "drobnej obcierce na drzwiach" jeśli dobrze pamiętam, także wychodzi dość mało wiarygodnie.