Pracuję w Mysłowicach, a że mam stosunkowo blisko do mojej ulubionej stacji na Brzęczkowicach, to często (chyba złe słowo :P) tam zaglądam :)
Mrugaj więc za każdym razem ;)
Printable View
ok :) więc jedną alfę widziałeś, druga jest granatowa no i bravo czarne :) bądź czujny :P
do zobaczenia :)
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
widzisz Marshall?? człowiek tak zapracowany że ani chwili wolnego nie ma :P
dziś pozdrawiam mojego znajomego który zakupił sobie wiśniową GTV na krakowskich blachach :) dużo do zrobienia ale jest piękna
chyba żartujesz!! powiedziałam że nigdy diesla i nigdy niemieckiego auta :) i tego się będę trzymać :P
a co do zbierania na GTA... to owszem, zbieram i zbieram i zbieram i zbieram.... :) chcesz się dołożyć??
czasu mam mało ale słyszałam od Piotrasa że na dniach będzie okazja by się spotkać i świętować :) więc dla Ciebie Marshall (a w zasadzie dla WAS) znajdę czas :)
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
https://www.facebook.com/NieZawieraRutyny :)
rutyna Was wszystkich wykończy zobaczycie :P
aniucha chętnie możemy co nie co wlac i nie mówie tu akurat o wlewaniu do baku hahahah
pozdro dla czerwonej 147 (bodajze oramkowana) na ściegiennego w katowicach... mijalismy się ale obie rece mialem zajete (kierownica i telefon) i nie machnalem... :)
ja tez jechalem 147 z przeciwka.
No i oczywiście Toma82, którego widuje praktycznie na okrągło 2-3 razy w tygodniu. Dziś o 16:30 jechał w kierunku Bystrej.[/QUOTE]
Ja też pozdrawiam ale przyznam szczerze że nie widziałem cię :)