to jest wlasnie moja zima:)
Printable View
to jest wlasnie moja zima:)
Na zimę spoko ale na lato nie podoba mi się ten wzór... załóż RONDELKA misiu bo ciekawy jestem jak na sw będzie wyglądać :)
A jeżeli 2k za 18-stki to Twoim zdaniem dużo to faktycznie możesz mieć problem. Mowa o używanych oczywiście.[/QUOTE]
Goora ma rację
2 tysie za ori 18-ki to chyba bez opon , moje podkowy mogę oddać z oponami za 3 tysie (stan ideał) z nowymi oponami contisportcontact 3 z rocznika 2013 oponki dzisiaj kupione
także czegoś ładnego nikt nie odda za pół darmo
Bo za malo szukasz
Dlaczego ja ich nie widziałem?...
Nikos mówiliśmy o samych felgach bez opon.
Bo pracuje po 12godzin i neta mam w zasadzie w swoim śmiesznym telefonie a w telefonie się głupio szuka :P zresztą szkoda czasu na szukanie :) misiek może zapodac zdjęcie jeszcze raz :D
nie ,raczej nie:)
Dokładne tak jak pisze Nikoś. Z tego co się zorientowałem to siedzisz w gumach to chyba wiesz ile komplet nowych kosztuje.
Jeśli chodzi o 18 cali to do 2k za felgi + 2-2,5k za nowy komplet opon (wiadomo, można i drożej). Nie ma nic za darmo niestety, więc nie ma co wybrzydzać.
Chyba, że wolisz używane to zawsze coś tam taniej można znaleźć, ale to raczej wiesz doskonale.
Za 1,5k same felgi to można jakieś nieoryginalne kupić, ale to nie zawsze będzie fajnie pasować, ale to już co kto lubi i co się komu podoba.
Jeśli chodzi o 19" TI to sam miałem kupić wieć mogę przybliżyć koszta. Same felgi używane do 3k kupisz. Do tego komplet 19-stek w seryjnym rozmiarze dochodzi już do cen po których niektórym robi się słabo i komplet wychodzi w granicach 7k. Mówię oczywiście o w miarę markowych oponach, a nie jakiś Nankangach czy innym badziewiu.
Się ma auto klasy średniej to się trzeba liczyć z kosztami ;)
oj tam odrazu 7 k za 19 TI z oponami:)
mam felgi igly za 3k,mam opony dunlop w seryjnym rozmiarze jak nowe z 13 roku za 2,5,wiec mozna taniej:)
sa ludzie co wykladaja 4,5 za ti bo chca i maja:)choc przy wartosci auta ok 30k to spora kwota,ale kto bogatemu zabroni:)