Jak by co to wciąż się piszę na puszkę filtra
Printable View
Jeżeli kierownica nie jest potargana i w dobrej cenie to zaklepuje....
Za dużo części jednak biore do siebie ;) więc pozostaje ją rozczłonkować[emoji23]
Czego napewno NIE BĘDZIE!
-zderzaków
-grila i listewek pod nim
-osprzętu silnika, głowicy
-recaro ;)
-błotnika lewy przód ( nad tylnymi sie zastanawiam i podejmę decyzje jak je zdejmę)
-silnika i mechanizmu wycieraczek
To tak z grubsza co zostaje u mnie, pewnie jeszcze kilka rzeczy dojdzie, wyjdzie w praniu.
CO BĘDZIE:
- klamki
-lusterko pasażera
-błotniki przód- ale prawy z tej 155 z migaczem w łezkę , strona lewa migacz okrągły
- plastiki wnętrza, boczki,schowki, tunel itp
-kierownica- wytarta w uj ale nie potargana
- pozostała mechanika, elementy zawieszenia itp
- mechanizmy szyb itp
- w ostatniej fazie pewnie bedą drzwi, szyby( niestety przednia juz biała, reszta niebieskie)
Mam tez fotele i kanapę ze sporta ale kierowcy popruty. Będzie tez zderzak przód do przedlifta ze wszystkimi mocowaniami( trochę pózniej bo muszę dokładkę zdemontować).
W przyszłym tygodniu pewnie będzie wszystko opisane i obfotografowane na FB- teraz robie ukłon w stronę „starej gwardii” która urzęduje na forum i nie ma FB :)
Na koniec piękny koncert w wykonaniu silnika TS ;)
https://youtu.be/iS2ZCjhNVYQ
no to się pośpieszyłeś,pewnie by ją od ciebie kupił bez taboretów i silnika ale reszta to musi być
Jakbym się śpieszył to bym ja na drugi dzień po zwiezieniu rozbierał [emoji23] przeglądanąłem swoją i wyszło ze sporo czesci muszę mieć bo krakowski właściciel miał stłuczkę, ja tez dołożyłem swoje. Trochę rzeczy na zapas ;) i taka decyzja. Ale jeszcze stoi w kawałku
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/11/11.jpg
Tyyy, po tym filimiku patrząc to ona na kołach by dojechała do Ciebie;)
A ile chcesz za budę bez fantów które wyjmujesz ale zostawiając resztę czyli coś co jeszcze będzie w stanie przetoczyć się z pomocą siły ludzkich mięśni?
Gdybyś dał rady podeślij fotki kierownicy na olek_jaw@op.pl z ceną ;)