Pozdro dla kierownika jakiejs chyba ciemnej AR 147 1.6 na tablicach RST... Widzianego wczoraj ok 12 w Nisku na Sandomierskiej
Printable View
Pozdro dla kierownika jakiejs chyba ciemnej AR 147 1.6 na tablicach RST... Widzianego wczoraj ok 12 w Nisku na Sandomierskiej
pozdrowienia dla srebrnej 159 SW rej RNI ... jadącej w stronę lubelskiego w poniedziałek ok. 13.40 :) oraz granatowej 166 RSR widzianej koło 16 ale miejscowości to Ci nie powiem, boczne drogi gdzieś koło leżajska, również w poniedziałek :)
pozdrawiam srebrną gt w Rzeszowie przy akademikach URz, którą widziałem wczoraj o godzinie 20;10 tj. środa oraz dwie 156 jedna sw, która skręciła na zelmer dzisiaj rano przed 8 oraz srebrną z czarnym dachem na skrzyżowaniu przy polibudzie :) również dzisiaj rano :)
biala julka widziana na wylocie z Jasla :) pozdrawiam
Alfa darka.ko upolowana pod biedronką w przeworsku przed chwiląhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/01/219.jpg
Pozdrowienia dla kierownika 147 przed fl, który usilnie próbował mnie wyprzedzić wczoraj na warszawskiej w rz, po 22, - niestety nie udało Ci się hahaha
Pozdrowki dla 147 rrs widzianej wczoraj wieczorem na podwisloczu
Pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki) 166 zaparkowanej wczoraj około 19-20 w Millenium, miejsce 9C (chyba) :D
I pytanie: który dowcipniś podniósł mi wycieraczkę? :P
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw na RLA w Lancucie pod lidlem
guciu-b widziany 30 min temu na Zalesiu, pozdrawiam:)
Również pozdrawiam^^ i ode mnie też pozdrowienia dla alfy na ul. Wyspiańskiego która ratował inne auto na poboczu:) zima śniegi tak bywa ;)