ja również pozdrawiam Ciebie kolego, z racji braku czasu i popsutego laptopa nie mogłem wcześniej odpisać....
to ja :D również pozdrawiam !!
Printable View
Pozdro dla czarnej 159 która przeleciała koło mnie jak błyskawica na A4 w kierunku Katowic ja wyjeżdżałem z MCdonalda przed Gliwicami. No i pozdro dla czarnej 147 widzianej dziś pod Vieną w bielski łapki były.
pozdrawiam właściciela ciemnej 147 blachy SZY z otarciem na drzwiach którego mijałem wczoraj w bb kolo 16, nawet trąbnąłem :) ale kierownik nie zauważył:)
Ilekroć czytam o pozdrawianiu się kierowców AR przypomina mi się anegdota opowiedziana przez kumpla:
"Wiesz dlaczego użytkownicy AR machają do siebie na drodze? -> Bo się znają z serwisów ..." :D
Załącznik 34879 Pozdrawiam : D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW na ramkach którego mijałam dziś ok 9.30 na Giszowcu w rejonie zjazdu na Mysłowice. Pewnie mnie nie widziałeś, a ja nie miałam jak pozdrowić, bo byłeś ustawiony do skrętu w lewo pod wiadukt a ja jechałam prosto. Tak więc pozdrawiam teraz:)
Kolege z zielonkawej?? 156 dziś ok 8.05 na 11listopada przy cmentarzu...pozdrowienia na CB ;)
a ja pozdrawiam Kierownika pieknej GTV , dzis okolo godziny 14.30 w B_B przy Prezydencie:):) Awaryjki, lapeczki i usmieszki byly:):) bardzo bardzo bylo milo:):)