pozdrawiam również tą Panią :-)
widziana dzisiaj pod IKEĄ na Bielanach :)
Printable View
Pozdrawiam alfaholika gapę w ciemnej 156SW mijanej dzisiaj na ul. Kozanowskiej, przed skrzyżowaniem z Pałucką :)
A ja pozdrawiam Alfaholika ktory jechal dzis za mna kawalek za granica w Jedrzychowicach mrugnelem awaryjmi kolega odpowiedzial również, troche chyba był zdziwiony bo ja na NL blachach jechałem,później musialem zjechac na parking no i nie pojechalismy sobie troszeczke dlużej.
BTW Kolega w ciemno niebieskiej bodajze 159 SW.
Może wejdzie i napisze coś bo ramki widziałem :)
BTW 2 mijałem w drodze od zgorzelca do jeleniej góry i z powrotem z 10-12 Alfa i tylko kolega zaareagował, reszta jak by nie uświadomiona :)
W sobotę wieczorem godz koło 21 widziana ciemna chyba zielona 156 na ramkach przy renomie jechałaeś od strony powstańców w strone rynku , zbyt skupiony kolego na drodze byłeś żeby mnie zauważyć :P blachy DW
Witajcie !!!
Poniedziałek 18.02.13 rano około 8 ja w swojej Alfie 159, na skrzyżowaniu ulic Legnicka - Ostatni Grosz we Wrocławiu widziałem piękną ALFA ROMEO 159 2,4 TI sedan czarna rejestracja PK ( podwójny wydech ). Pozdrawiam szczęśliwego właściciela tej pięknej maszyny. Największe wrażenie robią te ogromne felgi , jak ramiona od wiatraka ...
w tych okolicznościach przyrody to na 99% widziałeś naszą 3,2 w benzynie ;)
Mój mąż jeździ tamtędy do pracy.
A ja serdecznie pozdrawiam Alfaholika spotkanego wczoraj pod Lidlem na Bierutowskiej, na którym zrobiły wrażenie dwie bardzo podobne alfy na klubowych ramkach, na podobnych rejestracjach wyjeżdżające z parkingu jedna po drugiej :D
Najpierw zobaczyłam Alfę z ramkami na parkingu (taką jak moja), a później oglądającego się użytkownika. Nie miałam pewności, ale pomachałam i dobrze trafiłam, bo odzwajemniono machanie.
Do następnego spotkania!