myślę żeby tak koło 15:30 być na miejscu. My z Wielunia byśmy parę minut po 15 wyjechali :) A jak coś to i tak się poczeka pod orlenem aż się ludziska odliczą ;)
Printable View
myślę żeby tak koło 15:30 być na miejscu. My z Wielunia byśmy parę minut po 15 wyjechali :) A jak coś to i tak się poczeka pod orlenem aż się ludziska odliczą ;)
Ja o 15 tez juz jutro powinienem byc wolny ☺
Ja będę na 16 na miejscu tak jak od tygodnia jest umówione ( wcześniej tez się nie wyrobię)
Poza tym ile chcecie kwitnąć pod tym Orlenem jak na 17 jest rezerwacja,mnie godzina marznięcia wystarczy ;)
Pawciu jak chcecie to możecie już nawet na 14 być :)
KONIEC PITOLENIA OFICJALNY KOMUNIKAT JAK KTOŚ CHCĘ ZAZNAĆ WIĘKSZEJ ILOŚCI RZEŚKIEGO POWIETRZA NIECH PRZYJEDZIE NAWET NA 15 ;d NIE WNIKAM
ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST ABY NIKT NIE DAŁ PUPY I KAŻDY DO 16 BYŁ NA MIEJSCU !!!KONIEC KROPKA
dokładnie .
Do 16-stej poczekamy na wszystkich i pokopiemy w oponki co by cieplej było :)
Potem ustawka na rynku do zdjęcia, trochę narzekań na Alfuniunie i do lokalu, dalej narzekać ;)
Chetnie bym do was koledzy dolaczyl bo sam jestem z tamtego rejonu ale niestety jeszcze nie mam swojej wymazonej alfy,moze nastepnym razem, Pozdrawiam
Dzięki wszystkim za świetne spotkanie, tym razem mniej stania przy Alfach, ale za to atmosfera wszystko wynagrodziła :)
Kilka strzałów ode mnie pod linkiem:
https://www.dropbox.com/sh/d0g5m8bzq...lUts9J1Pa?dl=0
I ja również dziękuje za spotkanie, oby więcej takich wydarzeń! :D
Pozdrawiam!
Miła atmosfera, wspaniałe towarzystwo- idealny przepis na miłe popołudnie. Do następnego razu.