Hej,
Panowie i Panie, czy w Jaśle można kupić glinke i papier wodny? Jeżeli tak to gdzie? W internecie nie moge nic wyszperać a zapomniałem kupić.
Ewentualnie odkupie jeżeli ktoś ma na zbyciu
Printable View
Hej,
Panowie i Panie, czy w Jaśle można kupić glinke i papier wodny? Jeżeli tak to gdzie? W internecie nie moge nic wyszperać a zapomniałem kupić.
Ewentualnie odkupie jeżeli ktoś ma na zbyciu
Papier wodny kupowałem ostatnio tam gdzie jest mieszalnia lakierów na krzyżówce jak się skręca do AESu. Na Kościuszki obok PBS banku też jest mieszalnia lakierów i chemia samochodowa. Spróbuj tam popytać.
Dzięki zaraz tam podjade
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Korzystał ktoś może z usług blacharza na ul. Szajnochy u p. Leśniaka? Szukam dobrego fachury do wymiany progów i załatania ewentualnych dziur w podłodze. Ma ktoś jakieś doświadczenia z blacharzami z okolic?
Irek Lelko ul. Rolnicza
Jest ktoś zainteresowany zrobieniem spota z grilem w rejonie parkingu kolo bunkra Hitlera w Stępinie/Cieszynie ? Termin: najbliższa sobota 27.06 godz. ok 17-18. Jasło , Krosno , Strzyżów i Rzeszów miałyby okazję na wspólne spotkanie bo na rajdzie w Bieszczadach nikogo z południa województwa nie było ;)
Zobaczymy jak to będzie bo u mnie różnie z tymi sobotami jest... zazwyczaj jestem w terenie... ale może by się na chwilę udało wpaść
kto mi dzis mrygal na gorce w Jasle z brazowej 159 SW-zauwazylem w ostaniej chwili.Nie wiem czy widziales jak machnalem reka?Pozdrawiam
Wymieniał ktos z jasła amorki do 147 z tyłu? Kupie używany. Potrzebuje na dojazd na czas dojazdu do zaprzyjaźnionego warsztatu, mój jest ugięty a nie chce ciąć opony jek bede jechał do krosna. sprawnosc moze byc znikoma byle by nie wylany i prosty. posiada ktoś?(priv)
komu dzis wlozylem za wycieraczke naklejke alfaholicy podkarpacie w Jasle pod Biedronka kolo ronda:D? Chyba Grigio Stromboli Alfa 159 sedan z czrwona skorka na ramkach? Czekalem chwile jedzac kebaba ale sie nie doczekalem na wlasciciela.Pozdrawiam