Dolewki płynów sprysków, chłodniczego, 0.3l oleju i założenie CB Radio Uniden 520 + antenka President Ohio
Printable View
Dolewki płynów sprysków, chłodniczego, 0.3l oleju i założenie CB Radio Uniden 520 + antenka President Ohio
W sylwestra nowy termostat (3 godz. walki z urwaną śrubą) filtr powietrza (poprzedni właściciel zachwalał że dbał o alfę i nie kłamał, filtr boscha, śrubki pokrywy posmarowane smarem) potem myjnia, tankowanie żeby w nowy rok wjechała z pełnym zbiornikiem i niunia rok starsza się zrobiła :-(
Wymieniłem olej silnikowy, dokręciłem śruby mocujące dźwignię hamulca ręcznego, nie łatwa sprawa, bo bez kanału się nie obejdzie, a mało brakło, a uchwyt zostałby mi w dłoni :)
Pozdrawiam.
- Rafał
Moja dostała nowe radyjko, została umyta złotym programem na myjni bp z myciem podwozia i podwójnym suszeniem oraz nakarmiłem bellę olejem ultimate. Później oczywiście zabezpieczyłem wszystkie uszczelki preparatem na mróz. A co niech ma na te niskie temperatury ... :)
Dostała cztery litry pysznego płynu zimowego do spryskiwaczy bo po Zakopanem się skończył.A jutro będzie miała nowy płyn hamulcowy Shella i nowe linki ręcznego:)
Oplaciłem ubezpieczenie, odkopełem ze śniegu, przetestowałem Belle na śniegu i lodzie:crazy_pilot: rewela. Dobrze się prowadzi:driver:
kupiłem alternator oraz termostat :) taki spóźniony prezent na gwiazdkę...
Nowe przewody hamulcowe - hydrauliczne + nowy przewód olejowy = teflon w oplocie stalowym :D
zakupiłem kabel do beli i dziś będziem DIAGNOZOWAĆ
Dwie nowe żarówki LED H6W w postojowych i świeci jak choinka :D