kurcze a ja lece na weekend na śląsk najprawdopodobniej, chyba że nie pojade to się zjawie mam nie daleko z nowej rudy tylko może tak koło 16 było by lepiej albo w niedziele ma być jeszcze cieplej
Printable View
kurcze a ja lece na weekend na śląsk najprawdopodobniej, chyba że nie pojade to się zjawie mam nie daleko z nowej rudy tylko może tak koło 16 było by lepiej albo w niedziele ma być jeszcze cieplej
Spot 3.04 (najbliższa niedziela) godz. 15:00 parking nad zalewem OWW Sudety w Bielawie ul. Wysoka 1.
W ramach spotu udajemy się na jakiś soczek do pobliskiego baru "Gościniec Sudecki" (www.gosciniecsudecki.pl), który znajduję się nad jeziorem.
Później przejazd odcinkiem górskim trasy rajdu ELMOT, który odbędzie się tydzień później - mam na myśli: Jodłownik - Przełęcz Woliborska. Daleko przecież nie mamy :)
Przypominam aby kierować się drogowskazami "OWW Sudety".
Myślę, że warto się zjawić, ponieważ zapowiadają na niedzielę 23 stopnie :)
LISTA:
1. ystian
2. piotrek v6
3. dudi80
4. matber1
5. flatbeet
Ja powiem w ten sposób...w sobotę robię samochód jak skończę będę na 100%, dopisuję się do listy. Prócz tego, na Elmocie robię zdjęcia jako "fotoreporter" ^^ Także wielu z Was pewnie też spotkam.
LISTA:
1. ystian
2. piotrek v6
3. dudi80?
4. matber1
5. flatbeet
6. wojtasw007 (99%)
EDIT:
O widzę, że kolega z Nowej Rudy? 8 lat tam mieszkałem, teraz kłodzko ;)
no nie dokładnie z nowe rudy tylko z Ludwikowic a mówię że z nowej rudy bo to szybciej kojarzą
Ogarnąłem się dopiero o 16:30..ze świdnicy byłbym u Was w 20 minut przy czystym lewym pasie, ale nie wiedzałem czy jeszcze jesteście i nie mam numeru żeby przedzwonić i dopytać się czy jest sens jeszcze jechać -.-
ja niestety dopiero wróciłem ze śląska żałuje że nie dałem rady przyjechać to już drugi spocik na który musiałem odpuścić mam nadzieję że do trzech razy sztuka i następnym razem się uda
mam pytanko czy coś się dzieje w tym temacie? organizujecie mini spoty i nie dajecie znać??;-((
Czy w te jajowe święta coś jest organizowane chętnie bym się gdzieś wybrał?
panowie może by jakiegoś spontana zrobić w te jajowe dni ? jestem właśnie w waszych rejonach w Kudowie i bym się po jawił.
i cisza...bez odzewu. to co parking na zbiorniku w świdnicy dzis o 16??