Spotykacie się naprzeciw wjazdu na parking piętrowy?
Printable View
Witam ja moge sie spoznic lekko :P bo nie wiem gdzie to jest :P ale gps powinien mnie doprowadzic pod umowione miejsce :)
pozdrawiam.
1. Tomek
2. ayem
3. Gosia
4. Piter
5. GrzesiuŻar
6. Adam$72
7. Matti
8. mrutyna
9. aniucha05
10. Ligar
11. slavik10
12. kobieta slavika
13. quattroporte88
14. archibaldi
15. kolega ayema
16. jamrozw
17. Dchedogi
18,19,20,21. koledzy pitera - czekam na przelew
ok, mamy 21 osób. Więc rezerwujemy na 2h. Tylko teraz mogą być małe problemy ze zrobieniem kolejnych piątek do jazdy. Czekam do wieczora jeszcze, może ktoś się zdecyduje..
No to super, pośmigamy aż nam ręce do du** wejdą :)
Aniucha, o której jedziesz? Bo ja jadę z Quattro z Tychów i możemy zahaczyć o Ciebie i śmignąć razem! Jak ktoś jeszcze jedzie z okolic przez Tychy do Krk to też niech da znać! Może przez Chrzanów pojedziemy? Dchedogi nie będzie miał wtedy problemów z 'dżipiesem' :P
czecho a moze zabierzemy się wszyscy razem
moze bysmy dolaczyli do tyszan?jakies konkrety gdzie kiedy tychy halo
---------- Post dodany o godzinie 20:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:47 ----------
Piter moja kobieta niestety nie moze jechac nie wypuszcza ja ze szpitala do piatku wiec jak co mozesz ja wykreslic ale jesli nie to smigam dwa razy:))))))))
---------- Post dodany o godzinie 20:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:50 ----------
Piter moja kobieta niestety nie moze jechac nie wypuszcza ja ze szpitala do piatku wiec jak co mozesz ja wykreslic ale jesli nie to smigam dwa razy:))))))))
---------- Post dodany o godzinie 20:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:50 ----------
Moze bysmy sie z tychami spotkali tyszanie gdzie i o ktorej razem
do Pitera słuchaj mojej kobiety nie bedzie niestety szpitaj jej nie wypusci w piatek na przepustke wiec bede sam jak co mozesz ja wykreslic a jak nie to jade dwa razy :)ok
głupio to teraz zabrzmi ale nawet jest to na rękę, bo wtedy jest 20 osób, wychodzi po 57 zł i są cztery piątki do jazdy ;)
1. Tomek
2. ayem
3. Gosia
4. Piter
5. GrzesiuŻar
6. Adam$72
7. Matti
8. mrutyna
9. aniucha05
10. Ligar
11. slavik10
12. quattroporte88