ja sie zastanawiam alfina blaga o umycie podpiecie pod komputer itd ale jakos mi sie dupy z wyra po pracy ruszać nie chce
Printable View
ja sie zastanawiam alfina blaga o umycie podpiecie pod komputer itd ale jakos mi sie dupy z wyra po pracy ruszać nie chce
to oki to ja tez wpadne mysle ze mnie wdrozycie w te wasze spotkania bo bedzie to moj pierwszy raz
Ja niestety nie przyjadę na zlot awaria skrzyni biegów. Coś ostatnio alfa nie chce współpracować.
Tor zarezerwowany na 20 do 21 w sobotę 22.06
Godzina czasu : 1 gokart 134 zł na godzine czasu , na pół godziny to połowa ceny
Zniżka na to że ktoś ma urodziny nie funkcjonuje , to tyle i mam nadzieje że będzie przynajmniej więcej niż 10 osób
Do jutra do godz. mniejwięcej 19.00 muszę tylko potwierdzić czy na 1 godz czy na pół - dawać znać kto żeby było pewne -nawet moja żona idzie pojeździć :)
Ja na 90% tak, potwierdze na 100% w sobote popoludniu. Moge nawet godzine :)
Ja na 100% jestem :)
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Czarna chabeta)
3.Pietropili + Marzenna (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Pampik ( 159 )
11. Tasiek (159)
12. Carlos711 (147)
13. Himek (156)
Hejka Alfaholicy, spotykamy sie na zlocie pod grafiti o godz. 19.00 tak?
My z Maćkiem wpadniemy ale nie bedziemy jezdzic na torze.
- - - Updated - - -
Lesio będziesz z lapkiem i kabelkiem?
Moze w koncu udało by sie podpiąc nasza i sprawdzic ile ma tego przebiegu i jakie bledy :)
Naur to załatwiaj rabat
Tigerseye zaczełaś temat to myślałem że też organizujesz całego spota :) (lapka jak coś zabiore)
No ale do żeczy : start 19 pod grafitti (parking na dole na przeciwko Kauflandu), gdzieś ok 19.40 - 45 jedziemy na gokarty , po ściganiu czas wolny ( hehe brzmi jak plan wycieczki :)) czas wolny tzn. może gdzieś jakieś piwko porpozycje będziemy uzgadniać na miejscu.
Do zobaczenia pod grafitti