-
ja podjadę...może ktoś się zjawi. dziś szukałem jakiegoś mechanika który wymienił by mi osłonę przegubu zewnętrznego. zgodzili się tylko na Kopernika żeby wymienić odrazu. co prawda marudzili "czemu kupiłem alfę, a nie coś z VAG" później pier.lenie oczywiście co za poyebani ludzie to wymyślili...zaczęło mnie to irytować, ale później to śmiać mi się tylko chcialo. wymiana zajęła im 1.5h. ogólnie nie było źle. ta ich szefowa tylko jakaś nienormalna:) przyszła i chłopakom światlo zgasiła, bo stwierdziła że wszystko widać:) musieli świecić sobie lampkami na baterie:) za wymianę 60 zł. w sumie nic nawet nie zepsuli:) ogólnie pracuje tam koleś z Postomina z którym się umówiłem prywatnie na wymianę wahaczy.
mam jeszcze jedno pytanie. orientujecie się może czy kratka obok halogena powinna też być po stronie intercolera? myślalem że mam wyłamaną i kupiłem dziś inną. po zdemontowniu starej obudowy halogenu stwierdziłem że tam chyba nie było żadnej kratki. może nie powinno jej tam być ze względu na lepsze chłodzenie intercolera?
-
Auto naprawiłem. To o której spotkanie ?
-
i co z nim było nie tak?
ja jestem za tą 19stą
-
Pin 29 (jeden od przepływomierza) na wtyczce A przy ECU był zgięty i stykał się z kolegą, powodowało to zwarcie do masy.
Pisze się na spotkanie przy CASTO o 19-tej. Z tym że o 19-tej jest już ciemno chyba, ktoś napisał że gaszą światła. W zimę trzeba pomyśleć o wcześniejszych spotkaniach.
-
tak, bodajże na spocie 3 tyg temu zgasili światła. ale nie zawsze gaszą. z tym że prawdopodobnie żona jutro będzie jechała alfą do pracy w ustce. o 17 chyba dopiero skończy, więc nie wiem do końca czy wyrobił bym się na 18stą.
też jakiś czas temu miałem podobny problem. z tym że u mnie pod gniazdem przekaźników(koło akumulatora) przepalił się kabelek. po 2 dniach doszedłem co jest nie tak...
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
. co do miejsca i pory spotkań...
wcześniejszych i może w innym miejscu. gdzieś gdzie będzie można coś wypić lub schować się przed śniegiem/mrozem. może parking w galerii słupsk? na łeb nie będzie padać, no i można będzie wejść do środka i się ugrzać. jest ktoś za? czy jakieś inne propozycje?
ps. nie wiem czy czasem słupscy hondziarze się tam nie spotykają
-
wszystko mi pasuje oprócz pory a tak chętnie w końcu wpadnę na spotkanie..oczywiście jest praca która czasami mi koliduje...jestem zaaa wcześniejszym organizowaniem spotkań..np..13-14
-
Hehe to tym razem czyli zostaje jeszcze godzinka 19 tak ?
-
dla mnie innej możliwości tym razem nie ma. tylko 19
-
no ok może być o 19...
A na spotkaniu się uzgodni wszystko co i jak...
Do zobaczenia!
-
mam tylko prośbę do motofana, co by kompa wziął... i sprawdził mnie odometrem