I weź tu bądź mądry. Wychodzi na to, że najbardziej ekonomicznie (oszczędzając na kosztach wysyłki) będzie zamówić naraz Championy i Motgumy :P
Printable View
I weź tu bądź mądry. Wychodzi na to, że najbardziej ekonomicznie (oszczędzając na kosztach wysyłki) będzie zamówić naraz Championy i Motgumy :P
Czy czasem rodzaj płynu do spryskiwaczy nie powoduje, że wycieraczki hałasują? Ostatnio zalałem inny zimowy niż do tej pory i boshe zaczęły hałasować. Nie czytałem składu ale ponoć te z dodatkiem gliceryny smarują gumowe pióro wycieraczki i niwelują hałas.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Napisałem o Championach i Motgumach, ale zamówiłem wczoraj Negotti :D Tak jakoś. Pożyjemy, zobaczymy :-)
Ja kupiłem Negotti jakiś miesiąc temu kierując się opiniami w tym wątku. 5 dyszek za komplet z przesyłka na Alledrogo. Pasowały idealnie bez żadnego adaptera. Jak narazie jestem bardzo zadowolony i polecam. Cichutko i ładnie zbierają. Zobaczymy co będzie pózniej. Ale nie są drogie wiec można je cześciej wymieniać.
Również zamówiłem Negotti, ponieważ aktualne wycieraczki zakupione w sklepie z częściami do Fiata na miejscu okazały się fatalne po krótkim czasie użytkowania. Guma bardzo szybko stwardniała (kilka tygodni) i wycieraczka skacze po szybie i nic nie zbiera - niestety nie pamiętam marki ale kosztowały sporo. Dam znać jak Negotti jak już poużywam na wyjeździe świątecznym :)
Ja używam Negotti od miesiąca i 2tys km i na razie jestem bardzo zadowolony. Cichutkie i bardzo dobrze zbierają.