Będzie pasować
Printable View
Będzie pasować
Podziękował :)
Kolego Belfer bardzo celna uwaga bardzo :) będzie kiera od GT :) czekam na fotki
Czy w AR 159FL z 2008r fotele są ze skóry syntetycznej czy naturalnej? Bo uszkodzenie boku siedziska (spowodowane wsiadaniem) ewidentnie wskazuje na syntetyczną, a po fakturze wierzch niczym się nie różni od boku. Sam dół fotela ma wypełnienie z jakiejś tkaniny, która jest mało widoczna i nic się z nią nie dzieje. Jedynie wspomniany boczek się rozwarstwił jakby "skóra" wierzch odklejała się od podkładu. Skóra o kolorze beżowym, ale to niema znaczenia. Kolego Belfer masz jakąś propozycję naprawy.
Kolego zadeklaruj się konkretnie na kiedy będzie jeśli w ogóle będzie kierownica, bo na maila nie odpisałeś, a temat zaczęliśmy w styczniu i do dziś nie jest sfinalizowany. Czy będzie szansa zakupu,czy mam kierować się do innego wykonawcy.
Tak, jak Ci pisałem na PW miałem 4 do obszycia w tym taką, jak dla Ciebie. W poniedziałek będę ją kończył. Jak będzie gotowa podam Ci dane na PW.
Niestety poszli po taniości i boki w tych fotelach są z dermy/skóry syntetycznej. Dobry tapicer powinien wstawić identyczną skórę naturalną i problem z głowy.
ok, dzieki
Dzięki za odpowiedź, a możesz przybliżyć koszt takiego zabiegu. Apropo obszywałeś mi kiedyś kierownicę w mojej "jeszcze" 156. Byłem u ciebie i sprawę załatwiłeś ekspresowo, kierownica jak nowa do dziś mimo, że przejechane ok. 100 kkm. Pozdrawiam.