Witam. Czasami to nie byłem ja???
Printable View
Napisał DRAGON2020 Zobacz post
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 jechaliśmy dziś rano ul kocmyrzowska
Witam. Czasami to nie byłem ja???
Jeśli jesteś kobietą to pewnie tak :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 spotkanej dziś na trasie Katowice-Sosnowiec, okolo godz. 15-ej. Za późno Cię zauważyłem i już niestety nie mogłem Cię wpuścić na łącznicy DK86. Fajnie to musiało wyglądać z perspektywy innych kierowców. Dwie pomykające czarne Alfy- prawie jak scena pościgu w nowym Bondzie;]
Oprócz tego pozdrowienia dla wszystkich widzianych dziś AR, których widok umilał mi ten ciężki gorący dzien.
ja pozdrawiam Pana z bordowej 159 w JTD na rejestracji SJ.... Pan chyba nie w temacie jeśli chodzi o pozdrawianie ale cóż :) i tak jest miło :)
Biedziak - ja zawsze wpuszczam przy każdej okazji każdą napotkaną alfę :) i przyznam rację że fajnie to musi wyglądać dla innych użytkowników dróg :)
i powiem szczerze że to fajny zwyczaj - raz spróbowałam nawet w Niemczech wyprzedzając miłego pana też w 147-ce :) pozdrowiłam awaryjnymi a on w zamian długimi :)
Aniucha ja tez, ale wtedy akurat nie bylo takiej mozliwosci. moglo to byc poprostu niebezpieczne dla kierowcow jadacych za mna. wiadomo co sie dzieje przy wyjezdzie z tunelu w katowicach w godzinach szczytu.pracuje w myslowicach, takze bede cie wypatrywal i napewno pozdrowie;)
ok w takim wypadku oczy będę mieć szeroko otwarte :)
ja pracuje w centrum - okolice kauflanda więc zmniejszam Ci pole poszukiwania :)