Mój numer to 517485557. Na imie mam Damian. Jakby co. To czekam na fona. Pozdro.
Printable View
Mój numer to 517485557. Na imie mam Damian. Jakby co. To czekam na fona. Pozdro.
i to z forum mam te kola ;) pozdrawiam
Witam. Ma ktoś jakiś kontakt z kimś kto potrafił by zakodować kluczyk. Bo mam dwa. Jednym otwieram auto a drugim odpalam. Jest to męczące. Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Belinię
- dzięki za mini spota (co najmniej dwie alfy :o)
i to na Szczygłowicach w tak szczególnych okolicznościach :)
A ja dziękuję za tak długo wyczekiwaną przejażdżkę Archi ;) Wszystko odbywało się oczywiście zgodnie z przepisami ;)
ps. Bella wspaniała :)
Witam
Chcę sie z Wami podzielić swoją radością zwiazaną z listem, jaki dzisiaj otrzymałem od Pana Zbigniewa Maurera. List jest odpowiedzią na moją prośbę dotyczącą stworzenia projektu logo dla Alfaholików z Gliwic i okolic (z którym to pomysłem nosiłem się od Naszego majowego spotkania w Knurowie). Właśnie otrzymałem list z odpowiedzią zawierającą szkice. Oto jego końcowy fragment, który pozwalam sobie załączyć, bo zawiera słowa skierowane również do Was:
"sprawia mi wielka przyjemnosc gdy dowiaduje sie o klubach z Polski a szczegolnie z moich rodzinnych Gliwic!Z przyjemnoscia zrobilem pare szkicow o ktore pan prosil, z nadzieja ze moga byc pomocne w opracowaniu waszej klubowej grafiki.
Serdecznie pozdrawiam pana oraz wszystkich Alfistow z ARGIO i mam nadzieje ze uda nam sie spotkac podczas mojej nastepnej wizyty w Gliwicach,
Zbigniew Maurer"
Pozdrawiam
Artur
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...o_argio_1_.jpg
Sory że tak pytam. Ale kto to jest pan Zbigniew Maurer. I o jakie szkice kaman bo nie wiem o co chodzi???... Jeśli można wiedzieć oczywiście.
archi "widzę ze znasz wpływowych ludzi na mieście.. " :) dobra robota
Archi - ty nie "pier...ol"
tylko pokaż te szkice
od Pana