Widziałem kiedyś tą czerwoną 166, ale kierownik nie reagował na moje gesty pozdrawiające.
Printable View
Widziałem kiedyś tą czerwoną 166, ale kierownik nie reagował na moje gesty pozdrawiające.
kln widziany w daleszewie dziś koło 18.00
Mito... nie wiem jakiego koloru bo było już ciemno ale leciało w strone Gryfina koło 21, i też w daleszewie ...
tdi86 ja to Ciebie prawie codziennie widuje na mieście, nawet trąbie ale nie reagujesz :)
156 przed liftigniem na blachach jakoś WL? :) A zastanawiałem się czy awaryjkami nie mrugnąć jak już mineliśmy się. Jak podoba się Kubas jazda w 2.4? :)
Jazda całkiem przyzwoita :) jak na razie poznaje auto, jest pare rzeczy do zrobienia ale wiadomo jak to w świeżo kupionym aucie :)
a ja Tobie mrygnąłem awaryjkami :)
Pozdro i do zobaczyska :)
Widzę sami sąsiedzi :) wiem,że nie tutaj powinienem pytać ale jestem nowy na forum choć alfę mam dość długo... organizujecie jakieś spoty, zloty czy coś w tym stylu w okolicach szczecina? Rzadko bywam w PL ale gdzie mogę się o takich spotkaniach dowiedzieć?
Mamy taki temat o cyklicznych spotkaniach w tym samym dziale.
Co do widzianych - często widuje wojsawa, ostatnio machałem już z długiej odległości, ale zero reakcji.
KUBAS - pochwaliłbyś się swoim nowym nabytkiem, chociaż jakieś zdjęcia póki co ;)
Dzięki za info kln.
Będę śledził na bieżąco i na którymś na pewno się pojawię. pozdro
Czarna Bella 147 na WSE klubowych to ja:)
Co do widzianych - często widuje wojsawa, ostatnio machałem już z długiej odległości, ale zero reakcji.
KUBAS - pochwaliłbyś się swoim nowym nabytkiem, chociaż jakieś zdjęcia póki co ;)[/QUOTE]
Ty nie machaj tylko mrugnij światłami napewno będzie odzew, mi już się niechce mrugać i tak nikt nie odpowiada ale zwalniają myślą pewnie że policja gdzieś stoi ?
A ja bym obejrzał na żywo Kubas-a ślicznotkę !!!!! (ślicznotki) może jakaś kawa ???
Jak narazie to nie jest ona aż tak śliczna jakby powinna :) ale na wiosnę polerka woskowanie pranie i wszystko co możliwe do upiększenia belli :) a spotkanko można by jakieś wykombinować, może za tydzień w wekenda :)
alienek kolego a to Ty u nas śmigasz?
Pozdro