Z Ursynowa mam 50 km więc godzinka jazdy i tyle samo wracam busem do centrum wawy. Tak straszne zadupie to to nie jest, a jak sam napisałeś, 100% gwarancji.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Też jestem ciekawy opinii o AJS? Może ktoś coś powiedzieć? Warsztat nie powala wyglądem zewnętrznym. Mam rozrząd do zrobienia.
Z Pablo garage mailowałem, poprosiłem o zapisanie na najbliższy termin (wolny był za 1,5 miesiąca). Nie dostałem odpowiedzi zwrotnej, przypomniałem się tydzień później, również bez odpowiedzi. Słabo z komunikacją.
Zawalony robota jest. Może zadzwoń do niego.
Gdzie mogę zamontować w Wawie hak do AR 166?
Cześć wszystkim, potrzebuję speca od zbieżności (159). Byłem na ustawianiu jakimiś laserkami najnowszej generacji, ale dalej ściąga mnie na prawo i prostuje przy tym kierownicę która swoją drogą też była ustawiana, do tego przy różnych prędkościach potrafi "tłuc". Dziwna sprawa, bo wszystko było wyliczane przez komputer co do ułamków stopnia.
Jak coś tłucze to sprawdziłbym zawieszenie dokładnie. Jak jakiś element niedomaga, ma luzy, to ustawiać można sobie w nieskończonosć
Auto Błoński Zielonka - Zawieszenia i geometria. Ja polecam.
dokładnie jak wyżej też polecam Błońskiego, zawias ogarniają niesamowicie.
dzięki za info, zadzwoniłem, z góry powiedział żebym zamienił koła, sprawdził i dopiero będą myśleć. co się okazało... chyba jest dobrze, tylko gra mi w głowie muzyka z x-files, bo albo mam omamy albo nawet kierownica się wyprostowała... czy to możliwe?
Mozliwe, ja zrobilem remont zawieszenia i pojechalem na geo na nowych zimowkach, kierownica prosto i prowadzenie wzorowe. Potem zalozylem letnie opony, na ktorych kupilem auto i kierownica sie przekrzywila a auto zaczelo sciagac. Poprostu stare opony dotarly sie do zużytego zawieszenia i auto jezdzilo prosto. Po remoncie zawieszenia te krzywo dotarte opony powoduja efekt sciagania. Czeka mnie kupno kompletu nowych letnich, na szczescie te stare juz sie i tak kończyły.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka