ciemnoszara 156FL sedan na blachach PWL widziana na Orlenie w Babigoszczy (zachodniopomorskie) w drodze nad morze/z nad morza. Pozdrowienia z czarnej 159.
Printable View
ciemnoszara 156FL sedan na blachach PWL widziana na Orlenie w Babigoszczy (zachodniopomorskie) w drodze nad morze/z nad morza. Pozdrowienia z czarnej 159.
Pozdrawiam kierowcę 159 na PSR dzisiaj ok 5:30 na A2 jadącą w kierunku Warszawy ;) Chwile jechałem za Tobą ale później uciekłem ;)
Pozdrawiam tego kto się do mnie 'dosiadł' pod kaliskim Aquaparkiem ;)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/07/92.jpg
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
heheheh.... również pozdrawiam kolegę... trochę pokrążył żeby znaleźć "odpowiednie miejsce do parkowania" .... mijałem go jak się wciskał :)
Załącznik 231281
Pozdrawiam kolegów parkujących pod stadionem przy olimpijskiej :)
Pozdrowienia dla blond kierowczyni czarnej 166 FL dzisiaj w rejonach ronda JN Jezioranskiego, ok godz. 16:15 :)
Pozdrowienia dla Gipsika - czwartek powrót z pracy po 14 oraz dwa razy bodajże wczoraj hehe :)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 mijanej dzisiaj w Owińskach na wysokości Prima Flora.
Pozdrowienia dla kierowcy przepieknej, czarnej (chyba, ciemno już było :)) Stelvio widzianej wczoraj na Ogrodach, przy zjeździe na Niestachowską. Zazdro!
Pozdrawian alfe 166 przedlift POS blachy w Dziwnowie jakies 8 min temu :)
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Nareszcie upolowana na żywo [emoji16] Kaliszhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/437.jpg
W Raciborzu pod Auchan widziana 159 na ramkach.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/450.jpg
Pozdrawiam uśmiechniętego kolegę z granatowej GT. Parking przy ulicy Piłsudskiego :)
odyshon, również pozdrawiam :) Nie zauważyłem klubowych ramek, ale co [notranslate]Alfa[/notranslate] to [notranslate]Alfa[/notranslate] ;)
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW TI navramkach, widzianej wczoraj na rondzie Srodka i Hlonda.
Stalismy obok siebie na swiatlach na Podwalu.
Polikiwane glowami w kazda strone ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiamy Czapury pod Poznaniem :)
Załącznik 232663
Pozdrowienia dla sąsiada w beżowym MiTo mijany dziś na Milczanskiej, nie zauważyłem łapki, ale miałem obok obserwatorke ;-)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rownież pozdrawiam ;) ramki zoobowiązuja!
Pozdro dla Kierownika widzianego 4 sierpnia w Szklarskiej Porębie ;) oraz dla ślicznej 159sw też na PK w Karpaczu widzianej 5 sierpnia ;)Załącznik 233216
Wczoraj oglądana na forum , dzisiaj ustrzelona :) Na żywo jeszcze ładniejsza niż na foto . pozdrawiam Kierownika :)
Załącznik 234034
Pozdrowienia dla pięknej czerwonej Giulii, widzianej dziś w Kaliszu ;)
Taka sytuacja!
Mrrrau!! Pozdro dla właściciela tego cudeńka :)
Załącznik 234943
niedawno ta sztuka mnie wyprzedzała... okna otworzyłem, żeby lepiej słyszeć tego potwora ;)
Pzdr dla oramkowanej Alfy widzianej wczoraj <06.10> ul. Marcelińska w Poznaniu ;)
Pzdr dla kierowcy AR na ZBI- kilkukrotnie widzianej m.in. na Marcelińskiej i Międzychodzkiej w P-ń :P
Pozdrowienia dla dwóch alfaholików od bordowej mitki:
Wczoraj około 16:15 na skrzyżowaniu Piątkowskiej z Al. Solidarności (ale chyba mnie nie zauważył :P)
Wczoraj około 18 na skrzyżowaniu Al. Solidarności z Mieszka I
Jako kobieta utknęłam po powrocie z pracy w pestce.. :D
Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej 159 widzianej wczoraj ok 17:50 na Hetmańskiej w stronę starołęki :)
Pozdrawiam z os.Jagiellonskiego w poznaniu !http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/370.jpg
Również pozdrawiam :D
Pzdr dla właścicielki czerwonej 147 na KWI, oramkowana, widzianej dzisiaj w Poznaniu, ul. Marcelińska, około 16:30 :)
Pozdrowienia dla właściciela białej, oramkowanej AR, która "tankowała się" na BP przy Grunwaldzkiej w P-ń :)
PrezesPN, twoja 166 stoi u Nagórskiego? :)
Pozdrowienia dla kierownika/czki czerwonej 159SW w Środzie Wlkp. Widziana na parkingu przy Alphatex :)
Pzdr dla oramkowanej 156SW <chyba ;P> widzianej dzisiaj około 15:00 ul.Grochowska :)
Sprawa niesłychana! Chyba pierwszy raz ktoś pierwszy pozdrowił mnie na drodze jako pierwszy! I to nie byle kto, bo kierowca przepięknej Giulii! :)
Tak więc również wielkie pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki Giulii spotkanej dziś ok 19:30 na os. Chrobrego w Poznaniu :)
ps. kurde, piękna ta bestia! Nie zdążyłem się zorientować - to któraś z normalnych wersji, czy Q?
Pzdr z pasów dla pieszych :v dla kierowcy oramkowanej 147 rej. coś z piątkami :P ul. Grunwaldzka vs Jugosłowiańska
Srebrna przedliftowa 156 oramkowana na rej NOS os.Jagiellonskie Poznan
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla białej Giulietty Veloce W3 SWIM koło Atlantis :)
Pozdro dla kierowcy 147, z ktorym wczoraj (a wlasciwie dzis w nocy) gnalismy spory odcinek autostrady Warszawa-Poznan. Nieźle sobie radzi Twoja bestyjka :)