:D
No to również pozdrawiam ;)
Printable View
:D
No to również pozdrawiam ;)
W niedzielę widziałem w drodze do Nałęczowa 159, kierowca machnął, ale ja siedziałem na siedzeniu pasażera po ciężkiej weselnej nocy, nie zdążyłem nawet pomyśleć :) Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
156.
Pozdrowienia dla własciciela dwulitrowej 156 na podrzeszowskich blachach z klubowymi ramkami w kolorze cosmo blu stojacej dziś u Lecha z Borku no i srebrnej (?) 166 ale nie zwróciłem uwagi na tablice.
srebrna 166 WF ... widziana na osiedlu "Borek" pod Lublinem - rameczki były...szkoda, że kierowcy brak :)
pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na RLS(bez ramek) ktorego wpuscilem przed siebie i jechal chwile przedemna na parkingu pod Millenium Hall(mialem ochote tak za nim pokrazyc tylko dostalem opierdziel:)) oraz na powrocie czarna 159 SW ze srebrnymi relami mknaca w strone Rzeszowa-jakies 40 minut temu w okolicy Klęczan-wydaje mi sie ze to 2.4 JTD RRS ktorego widzialem na tygodniu pod Dakolem w Debicy.Pozdrawiam jeszcze inne alfy ktore widzialem-w Rzeszowie ciemna chyba grafitowa 147 chyba na felgach TI(na swiatlach kolo nowego mostu/zamku) i bordowa 156 rowniez na parkingu pod Millenium
gdzies Ty mnie tam ustrzelil??Ja bylem w kinie na Batmanie.Zajebisty film
Dzisiaj pozdrawiam kierowników: 145 w Niechobrzu, ciemnej 166(Marcnow?) na ul Legionów w Rz, czarna 156 na szopena i czarna 155 na sobieskiego koło urzędu wojewódzkiego. Wszystkie oramkowane.
SŁOWIK to byłem ja ;) dojechales mnie szybko , wczesniej widzialem jak wyprzedales autka z tylu wiec przyredukowałem hehe pozdrawiam i do kolejnego ;)
Pozdrawiam wlasciciela 159 SW 1,9 z ramkami klubowymi w kremowym kolorze albo jakims takim. Nie jestem pewien bo był już zmrok.
STała zaparkowana pod Tesco w Bilgoraju w srode gdzies koło 19.
Pozdro równiez dla własciciela czarnej 156 SW ti na tablicach z Austrii lub Szwajcarii widzianej wieczorkiem w Biłgoraju.
Powodzenia w sprzedaży. Zacnie wygląda :)
pozdrowienia dla Maćka, którego Alfa stała około 15.45 na parkingu pod kościółkiem :)
ps. poluje na takie fele jak masz <3
Do twojej lepiej pasuje wzór inny tzn taki jak np. w tej aukcji:
http://allegro.pl/alfa-romeo-felga-f...500198410.html
W tym rozmiarze ten wzór na 147 jak dla mnie miażdzy cy..... :)
Żeby nie było OT również pozdrawiam, a Ciebie widziałem coś po 16 chyba jak koło stadionu Twoja bella stała:P
powiem Ci, że te mi tak ooo się widzą :P moja stała tam bo na meczu byłem i czekała, aż wrócę :D heh :)
Pozdrowienia dla towarzystwa z niebieskiej 156 1.9 jtd spotkanego dzisiaj przed 18 na Krakowskiej w Rzeszowie. Stałem za Wami chwilę na światłach, machałem, mrugałem i w końcu zostałem dostrzeżony :) Danielloo to Ty? Czy już nowy właściciel?
Witam witam!!! Również pozdrawiam!!! Zagadaliśmy się z żoną!!! tak tak to jeszcze ja!!! strasznie ciężko sprzedać alfę !!! a tak chcielibyśmy nową!!! ale z tą tez masę wspomnień związanych bo nigdy nas nie zawiodła!!!
pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w rzeszowie tuż przed 9 koło stadionu resovii ;) machnąłem, ale już chyba nie widziałeś :)
Psylo chyba Ciebie dziś koło źródełka na obwodnicy widziałem? :)
Dzisiaj sporo alf spotkałem, nawet oramkowanych. Machałem, mrugałem ale bez odzewu :(
a ja dzis spotkalem 2 159 niestety bez ramek i nie machali tylko jakos dziwnie sie na mnie patrzyli :)
pozdro dla kolegi w zielonej 146 mijanej wczoraj w Panasówce koło Biłgoraja, nie zdążyłem pomachac
Pozdrowienia dla srebrnej 156 oramkowanej widziany na parkingu pod kauflandem w jasle:)
Pozdro dla niebieskiej SW (Maciek????) widzianej dzisiaj w Klęczanach chyba to było ok 17.
pozdrowienia dla czarnej 159 SW na warszawskich numerach widzianej w Polanczyku dzis ok.14:30,bordowej 156 na slaskich tez w Polanczyku,kilku 156 widzianych w drodze do Leska i Sanoka,a pozniej dla chyba szarej 159 sedan widzianej na Shellu w Rzeszowie(kolega zajechal ale ramek nie mial)wiec nie podchodzilem.W kazdym badz razie pozdrawiam wszystkie alfy ktore widzialem i te ktorych nie zauwazylem
pozdrawiam wlasciciela srebrnej 156 (bez ramek) z przyczepka mijanego na przemyslowej
oraz pania w niebieskiej 156 (bez ramek) mijanej na podkarpackiej
Pozdrowienia dla 159 SW na rzeszowskich numerach i na ramkach mijanej dziś około 17:30 w miejscowości Mchawa (droga Lesko-Cisna). Ja jechałe firmowym Expertem.
Pozdrawiam kolege z forum (nie pamietam nicku ;) ) 147 TOS ktorego mijalem po 11 na trasie zamkowej
Pozdrawiam srebną 159 SW RSA na ramkach mijanej dziś o 16:10 w Klimkówce.
Pozdrowienia dla Tomka "NISKIEGO" widzianego na Krakowskiej.
Pozdrawiam Panią w czerwonym Mito, która trąbiła i machała za mną wczoraj na rondzie koło teatru W. Siemaszkowej :)
Słowik również pozdrawiam, ale przyznam nie widziałem.
Również pozdrowienia dla pani z czerwonego Mito, z którą się wymijałem wczoraj na Wita Stwosza (trąbiła, machała, mrugała) hmm kim jesteś kobietko?
Dojeżdżałeś do świateł od strony wiaduktu a ja wjeżdżałem do mojej "firmy" HMMWV po jeździe próbnej, zauważyłem Cię w ostatniej chwili.
Czyja srebrna 147 z klubowymi ramkami na 15" od 156, która stała wczoraj naprzeciw sklepu spoż-mon :D przy krętej dróżce niedaleko Ropczyc. Oczywiście pozdrawiam :)