Niestety nie dam rady...inne obowiązki :/
Printable View
Łukasz jedziesz jutro czy dzis?
Jutro ok 7
to jedz z nami wszystkimi o 5 na MOP Rudka i z Rzeszowem
Piotrek to o której się widzimy pod Rzymem? :>
to moze 4:30
Wiesz nie bardzo chce mi się tak wcześnie zrywać tam jest 2 godziny z haczykiem to przed 10 dotrę spokojnie. Puścisz mi sms bo przepadł mi twój nr przy zmianie tel.
o Forum działa...
Dzięki za wczorajszego spota pod Czerwoną Rumunką... :P
A na rondzie jak wracałem bym faceta staranował - dolatywałem do ronda, a on też dojeżdżał z kierunkiem w prawo - jedzie na Galerie, no to wolne i sruu... a on wyłączył kierunek i zdecydował jednak że pojedzie prosto... Dobrze ze nie mam ABS :) przynajmniej zatrzymałem się jak wryty :)
Efekt był SUPER
Dobrze , że stronka ruszyła
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 166 fl, widzianego na ul. Kościuszki pod wiaduktem kolejowym.
piotrek a my sie czasem nie mijalismy pod Stomilem chyba w niedziele? Leciales tu od ronda kolo szpitala w strone swiatel
ma ktos miernik elektroniczny typu multimetr itp potrzebuje sprawdzic stan ladowania alternatora
przed 18... jakos 17:50
ja Ci podnioslem reke, a Ty zdziwko i sru przed siebie. chyba bykles w szoku, ze Ci alfa wyskoczyla na zakrecie
U mnie też jest kilka :)
wstepnie jestem umowiony z kolega Ba_Ba
A ja Włodzia dzis widzialem gdzies po 4 na kosciuszki;) Pozdrowienia;) Mamy tu jakiegoś szpeca od car audio ? :)
w sprawie audio to tylko doiminik mucha nie siada lale ta paciara siada :)
Panowie i Panie,
Dobry mechanik do naszych alf?
Dębica i okolice.
Janusz Jarosz Alfa Corse :)
ceny BDB
Yogi, to nie Ciebie widuję często w Pustyni, czarna 147 z ramkami?
Hej, pogoda nie rozpieszcza, ale może udałoby się nam spotkać wieczorem jak ktoś ma ochotę?
Ja chętnie , a co z resztą :)
ja moze zagladne ale doslownie na 10 minut
Łaskawie mogę wpaść i was zaszczycić swoją obecnością tylko się nie pchać :)
Czy ktoś chętny na spotkanie w niedziele? Mam dla was małe prezenty i pasowało by się spotkać:)
weselna?
- - - Updated - - -
:glodnaedzia: hahahahaha:D
Jak są prezenty to ja się stawiam obowiązkowo :)
Do mnie możesz wpaść po sasiedzku;-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka